19 °C

БСП с инициативата "Солидарен Великден" в Кърджали

Изображение 1 от 2

  В днешния ден по повод предстоящия голям християнски празник Великден  представители на Младежкото и женско обединение на  БСП,заедно с общинските председатели  в област Кърджали се включиха активно в националната кампания “Солидарен Великден“ по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова.

  500 козунака, опаковани и дезинфекцирани,при спазване на всички изисквания за хигиена и  дистанция бяха раздадени на пенсионерски клубове, хора с трайни увреждания, социално слаби семейства и църковни храмове на територията на областта.

  „Днес в тези трудни за всички ни дни повече от всякога възрастните хора, болните, безработните имат нужда от внимание, съпричастност и подкрепа.“споделят социалистите.С пожелания за здраве и сили, козунаци бяха дарени  и на инфекциозно отделение в областната МБАЛ “Д-р Ат. Дафовски“. Те бяха получени лично от началника на отделението д-р Магдалена Маринова.

  Раздадените козунаци са произведени от местни кърджалийски фирми и са закупени със съдействието на лидера на партията Корнелия Нинова и областния председател Милко Багдасаров.

  Кърджалийските социалисти поздравяват гражданите с предстоящия празник като им пожелават светли великденски празници, изпълнени с много здраве, доброта, разбирателство,вяра и надежда, че доброто предстои !

  Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Св
   Светлозар
   1 -1
   20:10, 18 апр 2020
   Багдасаров научен с чужда пита помен да прави! Какво дари на християните, болниците в областта от парите, които получаваш като директор, тлъста сума, съветник 850 лв, волейбола, проекти, взаимодействие с ДПС, комисионни - ученическо хранене Славейков и др? До тук НУЛА! УЧИ се от съветника - истински социалист Д. Делчев! А другите ти съветници са МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ! До кога с тези игри и непочтеност към достойните социалисти?
  • 2
   Ан
   Ангел
   1 -1
   20:37, 18 апр 2020
   Милко, що е то, да правиш внос от Джебел дъщерята на доносника Сергей, общ. съветник с шашми с ДПС? Ти значи толерираш доносничесвото и доносниците. Срам и позор за демокрацията, за БСП!
  • 3
   Би
   Бисер
   1 -1
   21:14, 18 апр 2020
   Ало, Багдасаров, не ти ли омръзна да се занимаваш с ИНТРИГИ И ЛЪЖИ?
  • 4
   Ча
   Чавдар
   0 0
   22:05, 18 апр 2020
   С русокосата колко откраднахте сега, а от закуските членове на СИК и с Елта?
  • 5
   Ст
   Стефан
   1 -1
   22:31, 18 апр 2020
   От кога с Корнелия Нинова? Това е поредната ти ЛЪЖА! Ти активно поддържаш Станишев, Михов. Гергов, Мерджанов и др.!
  • 6
   Пе
   Петър
   1 0
   11:11, 19 апр 2020
   Пиар акция без резултат, хората ги смятат за балъци, за да замаскират нежеланието на съветниците да бъдат дарители на болницата, медицинските работници-лекари, сестри, акушерки и обслужващ персонал! Изключение прави шампиона по гласове/преференции/Делчев. След него е М. Багдасаров, трети е Назмито, четвърти Галя Атанасова, Гроздан, Сталев и др. Народа така подреди! А някой с машинации, интриги и лъжи.....
  • 7
   Ве
   Веселин
   1 0
   13:08, 19 апр 2020
   Това показва, че волята на "вожда" Ким Чен Ун още в самото начало е погрешна, субективна, тенденциозна и не съобразена с пулса на избирателя! Най-достойното, да поправи грешката си и публично да се извини!
  • 8
   Ни
   Николай
   1 0
   17:25, 19 апр 2020
   От това, което знам и чета тук, този човек председател нс БСП, все повече потъва в собственото си его и ще трябва да плаща сериозна партийно-политическа цена с компроментираните общ. съветници/брой преференции, уйдурми с ДПС за вноса и гласове събрани за дъщерята на доносник Сергей Джебел, с държавните пари за членовете на СИК и тяхното купуване под масата от една от секретарките му ит. н/Не съм очаквал в любимата ми партия да има съветници без чувство за споделяне, дарителство и съпричастност. Другото, да бъдс АЗ за сметка на РЕЗУЛТАТНИЯ, работещия.... Много неморално!

  Хороскоп за 03.06.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е днес да се разочаровате от развитието на събитията на работното място, но за щастие ще ви се отдаде възможност да постъпите по начин, който в крайна сметка да ви удовлетвори. Подновявате стара връзка което настина ви въодушевява. Бъдете внимателни обаче, за да не останат излъгани очакванията ви. Ще бъдете заинтригувани от нещо.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С желание ще погледнете на предложение за повече развлечения днес, макар, че имате достатъчно свои ангажименти. При добра организация можете да имате всичко, което пожелаете. От вас зависи. Отношенията ви с някой, когото харесвате ще се задълбочат, бъдете търпеливи и по-малко своенравни.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Физическият ви тонус е отличен и това ще ви позволи да предприемете действия в много посоки. Ще се ангажирате с много задачи, а това предполага повече отговорност и концентрация. Не пренебрегвайте непосредствените си задължения. Съсредоточете се и определете приоритетите си. Намерете време и за разтоварване. На някои от вас предстои дълго пътуване.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Налага се да свършите доста неща днес. Някои от вас са си поставили доста амбициозни цели и нямате никакво време ако сте решили да успеете на време. Притежавате необходимите качества и ви е нужна малко повече концентрация, за да се справите. Все по-близо сте до сърцето на желания човек и просто трябва да проявите търпение и да не насилвате събитията.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес сте изключително работоспособни и смятате, че с всичко което ви очаква можете да се справите сами. Наистина имате реални шансове за успех, но не пренебрегвайте мнението и помощта на околните. Със сигурност могат да са ви от полза. Случайно ще разберете нещо много важно за вас и това ще ви зарадва. Съхране-те част от енергията си и зарадвайте приятно семейството си.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Духовната ви принадлежност към общочовешките ценности ви кара да търсите и да общувате с хора, близки по дух и култура. Ще дадете изява на претенциите си към някого, но това няма да го отдалечи от вас, напротив. Щастливи ще бъдете да откриете, че имате сродни интереси и се вълнувате от общи преживявания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Имате доста проблеми на работното място днес, но желанието ви за успех е по-силно от всичко, затова няма да е чудно че бързо успявате да се справите с тях. Мил жест от страна на близък приятел ще ви накара да се чувствате особено значими. Силните чувства, които изпитвате към определен човек могат да станат причина за нещо, което съвсем не очаквате.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  С работата си през последните дни сте създали условия за по-ускорено развитие на събитията. Няма да останете безучастни и днес, ще продължите активно да следвате логиката им, приобщавайки към идеите си и други съмишленици. За всички от знака е в сила прогнозата, че скоро ще получат това, към което се стремят.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  С цената на повече труд и нерви ще свършите предвиденото за днес. Не бъркайте интуицията с желанията си, за да не объркате и посоката. Ако ви измъчват съмнения, потърсете подходящия човек, с когото можете да споделите вълненията си. Освен, че ще получите добър съвет, ще ви стане и по-леко на душата. Финансова подкрепа.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Радвате се на добро настроение днес, което до голяма степен е обусловено от положителното развитие на делата ви в личен план. Успявате да стабилизирате отношенията си с човек на когото особено държите и това повдига духа ви. За предпочитане е да не предприемате нищо грандиозно днес, тъй като едва ли ще бъдат изпълнени всичките ви очаквания.
  03 юни 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Намирате много сподвижници днес, така че няма да сте сами в начинанията си. Откривате нещо полезно, което ще ползвате и за в бъдеще. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Бъдете по-внимателни в сърдечните си взаимоотношения.
  03 юни 2020
  Последни новини