2 °C

БСП с инициативата "Солидарен Великден" в Кърджали

Изображение 1 от 2

  В днешния ден по повод предстоящия голям християнски празник Великден  представители на Младежкото и женско обединение на  БСП,заедно с общинските председатели  в област Кърджали се включиха активно в националната кампания “Солидарен Великден“ по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова.

  500 козунака, опаковани и дезинфекцирани,при спазване на всички изисквания за хигиена и  дистанция бяха раздадени на пенсионерски клубове, хора с трайни увреждания, социално слаби семейства и църковни храмове на територията на областта.

  „Днес в тези трудни за всички ни дни повече от всякога възрастните хора, болните, безработните имат нужда от внимание, съпричастност и подкрепа.“споделят социалистите.С пожелания за здраве и сили, козунаци бяха дарени  и на инфекциозно отделение в областната МБАЛ “Д-р Ат. Дафовски“. Те бяха получени лично от началника на отделението д-р Магдалена Маринова.

  Раздадените козунаци са произведени от местни кърджалийски фирми и са закупени със съдействието на лидера на партията Корнелия Нинова и областния председател Милко Багдасаров.

  Кърджалийските социалисти поздравяват гражданите с предстоящия празник като им пожелават светли великденски празници, изпълнени с много здраве, доброта, разбирателство,вяра и надежда, че доброто предстои !

  Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Св
   Светлозар
   1 -1
   20:10, 18 апр 2020
   Багдасаров научен с чужда пита помен да прави! Какво дари на християните, болниците в областта от парите, които получаваш като директор, тлъста сума, съветник 850 лв, волейбола, проекти, взаимодействие с ДПС, комисионни - ученическо хранене Славейков и др? До тук НУЛА! УЧИ се от съветника - истински социалист Д. Делчев! А другите ти съветници са МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ! До кога с тези игри и непочтеност към достойните социалисти?
  • 2
   Ан
   Ангел
   1 -1
   20:37, 18 апр 2020
   Милко, що е то, да правиш внос от Джебел дъщерята на доносника Сергей, общ. съветник с шашми с ДПС? Ти значи толерираш доносничесвото и доносниците. Срам и позор за демокрацията, за БСП!
  • 3
   Би
   Бисер
   1 -1
   21:14, 18 апр 2020
   Ало, Багдасаров, не ти ли омръзна да се занимаваш с ИНТРИГИ И ЛЪЖИ?
  • 4
   Ча
   Чавдар
   0 0
   22:05, 18 апр 2020
   С русокосата колко откраднахте сега, а от закуските членове на СИК и с Елта?
  • 5
   Ст
   Стефан
   1 -1
   22:31, 18 апр 2020
   От кога с Корнелия Нинова? Това е поредната ти ЛЪЖА! Ти активно поддържаш Станишев, Михов. Гергов, Мерджанов и др.!
  • 6
   Пе
   Петър
   1 0
   11:11, 19 апр 2020
   Пиар акция без резултат, хората ги смятат за балъци, за да замаскират нежеланието на съветниците да бъдат дарители на болницата, медицинските работници-лекари, сестри, акушерки и обслужващ персонал! Изключение прави шампиона по гласове/преференции/Делчев. След него е М. Багдасаров, трети е Назмито, четвърти Галя Атанасова, Гроздан, Сталев и др. Народа така подреди! А някой с машинации, интриги и лъжи.....
  • 7
   Ве
   Веселин
   1 0
   13:08, 19 апр 2020
   Това показва, че волята на "вожда" Ким Чен Ун още в самото начало е погрешна, субективна, тенденциозна и не съобразена с пулса на избирателя! Най-достойното, да поправи грешката си и публично да се извини!
  • 8
   Ни
   Николай
   1 0
   17:25, 19 апр 2020
   От това, което знам и чета тук, този човек председател нс БСП, все повече потъва в собственото си его и ще трябва да плаща сериозна партийно-политическа цена с компроментираните общ. съветници/брой преференции, уйдурми с ДПС за вноса и гласове събрани за дъщерята на доносник Сергей Джебел, с държавните пари за членовете на СИК и тяхното купуване под масата от една от секретарките му ит. н/Не съм очаквал в любимата ми партия да има съветници без чувство за споделяне, дарителство и съпричастност. Другото, да бъдс АЗ за сметка на РЕЗУЛТАТНИЯ, работещия.... Много неморално!

  Хороскоп за 27.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят е прекрасен за вас, но поради дреболиите, в които сте се заровили има опасност да не го усетите. Отърсете се за миг от неприятностите и се огледайте. Имате чудесни възможности да направите деня си приятен. Семейството ви с готовност ще се отзове на предложението ви за излет в планината.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Работата ви днес ви предлага много възможности. От вас зависи как ще предпочетете да работите, затова се спрете на най-доброто за момента. Сътрудничеството на работното място днес е особено ползотворно, благодарение на него ще постигнете неща, които не сте и очаквали. Имате време да обмислите отношенията си с любимия човек и може би да преосмислите поведението си.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Убедени сте, че вървите по своя си път и трудно ще се поддадете на внушения, въпреки желанието на някои да ви разколебае. Бъдете последователни в действията си и планирайте дългосрочната си програма, като не пренебрегвате и маловажните детайли в нея. Предстояща визита ще ви направи по-активни в организацията й.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Решавайте възникващите въпроси своевременно, не ги оставяйте да се натрупват. Последователност в работата и дипломатични отношения, това са част от условията да имате повече свобода в действията. Изберете подходящ момент, за да съобщите своето решение на партньора си, с което да го зарадвате.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията в. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес някои от вас отделят прекалено много време за дреболии. Незначителни спречквания с близките ви в къщи може да развалят настроението ви. Добре е да прекарате деня извън дома, далеч от всякакви проблеми. Възможности в тази насока няма да ви липсват и остава само да проявите нужната решимост. Не се поддавайте на инерцията.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Сега е момента да осигурите финансово бъдещето си. Изключителният успех на проект, който завършвате ще ви позволи да инвестирате средства в много доходоносен бизнес. Интуицията и трезвата ви преценка ще ви подскажат на кого да се доверите.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Ще успеете да свършите по-голяма част от планираното. При добра организация и реална преценка на възможностите ви, няма да ви притесни нищо. Оставяте на втори план сърдечния си партньор и това може да доведе до нежелани последици. Поговорете и обяснете добре намеренията си.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще са ви необходими немалко усилия днес, за да осъществите набелязаните цели. Вие обаче сте твърдо решени да постигнете намеренията си и едва ли нещо ще е в състояние да ви откаже. На моменти обаче сте твърде напористи и това може да остави грешно впечатление у околните, така че опитайте се да контролирате емоциите си. Не действайте прибързано.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Личните предпочитания и деловите задачи ще се превърнат в приоритетни за вас, но те ще ви носят добро настроение и печалби. Желанията ви днес ще се сбъдват и без да си давате много труд.. Едно пътуване ще ви срещне с интересни хора. У дома ще научите новини, свързани с по-младите представители на семейството.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ако се освободите от натоварващи мисли имате предпоставки денят ви да е приятен. Не се лишавайте от нещата, които ви карат да се чувствате свободни и да живеете пълноценно, търсете ги, ако ви липсват. Не пренебрегвайте почивката и мислете за бъдещето си, ще си помогнете от сега, ако подредите добре програмата си.
  27 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С желание и готовност сте да свършите всичко, което планирате. Въпреки съботния ден програмата ви е натоварена, но ще се справите. Нещо приятно и очаквано ще внесе много светлина и радост в живота ви. До вас ще има някой, който ще ви помогне по-добре да се организирате и да осъзнаете значимостта си за другите.
  27 яну 2021
  Последни новини