БСП с инициативата "Солидарен Великден" в Кърджали

Изображение 1 от 2

    В днешния ден по повод предстоящия голям християнски празник Великден  представители на Младежкото и женско обединение на  БСП,заедно с общинските председатели  в област Кърджали се включиха активно в националната кампания “Солидарен Великден“ по инициатива на председателя на БСП Корнелия Нинова.

    500 козунака, опаковани и дезинфекцирани,при спазване на всички изисквания за хигиена и  дистанция бяха раздадени на пенсионерски клубове, хора с трайни увреждания, социално слаби семейства и църковни храмове на територията на областта.

    „Днес в тези трудни за всички ни дни повече от всякога възрастните хора, болните, безработните имат нужда от внимание, съпричастност и подкрепа.“споделят социалистите.С пожелания за здраве и сили, козунаци бяха дарени  и на инфекциозно отделение в областната МБАЛ “Д-р Ат. Дафовски“. Те бяха получени лично от началника на отделението д-р Магдалена Маринова.

    Раздадените козунаци са произведени от местни кърджалийски фирми и са закупени със съдействието на лидера на партията Корнелия Нинова и областния председател Милко Багдасаров.

    Кърджалийските социалисти поздравяват гражданите с предстоящия празник като им пожелават светли великденски празници, изпълнени с много здраве, доброта, разбирателство,вяра и надежда, че доброто предстои !

    Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Св
      Светлозар
      1 -1
      20:10, 18 апр 2020
      Багдасаров научен с чужда пита помен да прави! Какво дари на християните, болниците в областта от парите, които получаваш като директор, тлъста сума, съветник 850 лв, волейбола, проекти, взаимодействие с ДПС, комисионни - ученическо хранене Славейков и др? До тук НУЛА! УЧИ се от съветника - истински социалист Д. Делчев! А другите ти съветници са МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИ! До кога с тези игри и непочтеност към достойните социалисти?
    • 2
      Ан
      Ангел
      1 -1
      20:37, 18 апр 2020
      Милко, що е то, да правиш внос от Джебел дъщерята на доносника Сергей, общ. съветник с шашми с ДПС? Ти значи толерираш доносничесвото и доносниците. Срам и позор за демокрацията, за БСП!
    • 3
      Би
      Бисер
      1 -1
      21:14, 18 апр 2020
      Ало, Багдасаров, не ти ли омръзна да се занимаваш с ИНТРИГИ И ЛЪЖИ?
    • 4
      Ча
      Чавдар
      0 0
      22:05, 18 апр 2020
      С русокосата колко откраднахте сега, а от закуските членове на СИК и с Елта?
    • 5
      Ст
      Стефан
      1 -1
      22:31, 18 апр 2020
      От кога с Корнелия Нинова? Това е поредната ти ЛЪЖА! Ти активно поддържаш Станишев, Михов. Гергов, Мерджанов и др.!
    • 6
      Пе
      Петър
      1 0
      11:11, 19 апр 2020
      Пиар акция без резултат, хората ги смятат за балъци, за да замаскират нежеланието на съветниците да бъдат дарители на болницата, медицинските работници-лекари, сестри, акушерки и обслужващ персонал! Изключение прави шампиона по гласове/преференции/Делчев. След него е М. Багдасаров, трети е Назмито, четвърти Галя Атанасова, Гроздан, Сталев и др. Народа така подреди! А някой с машинации, интриги и лъжи.....
    • 7
      Ве
      Веселин
      1 0
      13:08, 19 апр 2020
      Това показва, че волята на "вожда" Ким Чен Ун още в самото начало е погрешна, субективна, тенденциозна и не съобразена с пулса на избирателя! Най-достойното, да поправи грешката си и публично да се извини!
    • 8
      Ни
      Николай
      1 0
      17:25, 19 апр 2020
      От това, което знам и чета тук, този човек председател нс БСП, все повече потъва в собственото си его и ще трябва да плаща сериозна партийно-политическа цена с компроментираните общ. съветници/брой преференции, уйдурми с ДПС за вноса и гласове събрани за дъщерята на доносник Сергей Джебел, с държавните пари за членовете на СИК и тяхното купуване под масата от една от секретарките му ит. н/Не съм очаквал в любимата ми партия да има съветници без чувство за споделяне, дарителство и съпричастност. Другото, да бъдс АЗ за сметка на РЕЗУЛТАТНИЯ, работещия.... Много неморално!
    Последни новини