Сериозно повреден е светофара при Пътното, в който се блъсна камион вчера

38-годишен водач на товарен автомобил „Рено“ загубил контрол над управлението на бул.“Беломорски“ в областния град, блъснал се в метална ограда, два пътни знака и в светофарната уредба. Произшествието станало вчера около 11,30 часа, няма пострадали, но са нанесени значителни материални щети. Тестът за алкохол на водача с техническо средство отчел отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Образувано е досъдебно производство по чл.343, ал.1, буква а, във връзка с чл.342, ал.1 от Наказателния кодекс.

За повреда и унищожаване на чуждо имущество 41-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 3,30 часа тази нощ мъжът счупил странични огледала, фар и капачка на резервоар на паркиран лек автомобил „Ауди“ пред заведение в областния град. 

 Бързо производство е образувано в РУ-Момчилград за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 21,30 часа снощи на ул.“Гюмюрджинска“ в града за проверка бил спрян лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 58-годишен. Тестът за алкохол на водача с техническо средство отчел 2,81 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

Екип на пожарната служба в Кърджали оказал съдействие за пренасяне на болен човек до линейка след подаден сигнал вчера около 9,30 часа.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини