13 неща, които се случват в интернет на всеки 60 секунди

190 милиона имейла в минута изпращат тружениците по света, работещи на компютър, казват от All Access, водеща американска агенция за медийни проучвания.

Говорили сме за вредите, които електронната поща причинява на околната среда, но в графиката по-долу откриваме и други немного полезни за индивида и обществото тенденции.

На първо място ни се струва нелепо, че в рамките на една минута човечеството колективно отделя 764 000 часа в гледане на Netflix съдържание. Това са точно 45 840 000 минути, които бихме могли да вложим в труд, себеразвитие или поне грижи за котките пред блока, загубени всяка една минута.

Нелепо е и как Amazon успява да продаде по 305 Echo говорителя в рамките на всеки 60 секунди. Дори не можем да си представим как Alexa смогва да изслушва толкова хора.

Броят на свалянията на TikTok сериозно подрива вярата ни в идните поколения, но нека не съдим, защото пък ние най-вероятно влизаме във всичките почти 700 000 скролващи в Instagram.

Това, което ни успокоява, е броят на постовете в Twitter - най-ниският показател в графиката, който свидетелства за това, че е нужен само един президент, за да се изгони аудиторията от дадена мрежа.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини