Спипаха пиян до козирката зад волана, друг пък кара незаконно животни

. Бързо производство е образувано в РУ-Крумовград за управление на автомобил след употреба на алкохол. Около 17,30 часа в село Орех полицаи спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 56-годишен. Тестът за алкохол с техническо средство отчел 2,38 промила. Водачът отказал кръвна проба за анализ. Задържан е бил за срок до 24 часа в полицейското управление. Разследването е по чл.343б, ал.1 от Наказателния кодекс.

 Незаконен превоз на животни установили полицейски служители от РУ-Момчилград в хода на специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Около 16,30 часа на 2 март на разклона за село Седлари бил спрян за проверка товарен „Мерцедес“, управляван от 23-годишен. Водачът не представил необходимите документи за превозваните три домашни животни. Служители на Областната дирекция по безопасност на храните съставили акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.

 Барака е горяла в землището на село Резбарци на 2 март около 12,30 часа. Екип на пожарната служба в Кърджали загасил огъня, който унищожил около 20 кв. м покривна конструкция. Небрежна работа с огън причинила произшествието.

Двама пожарникари от службата в областния град отстранили опасна ламарина от покрива на жилищна сграда.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини