10 °C

Сирийците са на българската граница, Турция отваря вратите за мигрантите за Европа

  Сирийците са на българската граница.След  като 33 турски войници загинаха от въздушни удари  в Сирия, Турция отваря границата към Европа. Това съобщи за Кърджали.БГвести доц. Несрин Къратлъ.

   От снощи в Одрин са пристигнали над 1000 мигранти.Те са предимно от Сирия.Желанието им е да се прехвърлят в Западна Европа.Потокът непрекъснато се увеличава. Очакваме още вълни. Властите не възпрепятстват свободното им движение. Това потвърди за Кърджали.БГвести кореспондентът на вестник „Сабах” Мурад Саваш.

  Той посочи,че сред мигрантите освен сирийци има и иракчани и афганистанци. Те се опитват да преминат основно към Гърция. В момента колегите журналисти от Турция са на гръцката граница, за да отразят опитите за преминаването й.

  Георги Кулов

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Da
   Damascus
   13 -5
   13:12, 28 фев 2020
   Сирийците набиха канчето на Ердоган и той си го изкарва на Европа.
  • 2
   Ев
   ЕВРОПЕЕЦ
   9 -9
   15:04, 28 фев 2020
   Този тиранин -ердоган - по честен начин не може да се изрита от диктаторския стол.нагло същество.такава страна е завлече в блатото и няма и няма кой да му свети маслото. Да го изритат в някоя джамия по цял ден да се кълбучка но неговите деца са
   мафиоти и крадци на държавната ясла.
   Цяла европа и света разиграва. Да го изолират от всичко и да го видим докога ще го тъпрят тогава тази тълпа. Рекетьор мръсен и нагъл.
   • Ди
    Диляна
    9 -10
    15:47, 28 фев 2020
    Браво на Ердоган,най накрая се сети,Айде сега буйурун Европа
   • Ер
    Ердоган
    0 -1
    22:13, 29 фев 2020
    Скъпо ли взимаш за свирка ?
  • 3
   Ми
   Мишо белята
   6 -4
   17:28, 28 фев 2020
   Да се стреля на месо пък да видим дали ще имат кураж да припарят до браздата едно време и пиле не можеше да префарчи а сега стоят и гледат как си минават границата с Термо камери няма да стане а само стрелба ако трябва толкова много ловци има че спокойно мога да бранят границата за всеки отстрелян ****** по 50лв и тогава да видим дали ще искат да минат през Българската граница

  Хороскоп за 23.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
  23 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
  23 яну 2021
  Последни новини