Кърджалийка плаши опонент с джобно ножче, той я обезврежда с лопата

Двама са задържани след скандал и сбиване в кв. „Възрожденци“ в Кърджали. Инцидентът станал вчера около 12 часа. Между 31-годишна и 64-годишен избухнал спор, при който жената заплашила опонента си с джобно ножче. В отговор той нанесъл удар с лопата. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство.

34-годишен е бил настанен в болница, след като при скандал бил прободен в областта на гърдите. По първоначални данни около 19,30 часа на 22 февруари пострадалият и 52-годишен негов познат били в обща компания и се скарали. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс и работата продължава разследващ полицай.

Досъдебно производство е образувано в РУ-Кърджали след пожар в лек автомобил „Мерцедес“. Колата била паркирана в областния град и пламнала снощи около 22 часа. След подаден сигнал незабавно бил изпратен екип на пожарната служба в Кърджали, който загасил автомобила. Изгорели: задна броня, стоп, седалка, гума, част от тавана. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е направила оглед на мястото на произшествието. Причините за пожара са в процес на изясняване.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР$Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини