Дейвид Гарет със сърдечно видео-послание към българските си фенове (видео)

    Годината стартира силно за Дейвид Гарет и най-новата му продукция – турнето Unlimited Live, покорило цял свят с невиждана комбинация от невероятен звук, впечатляващи визуализации, плод на най-иновативни технологии и разбира се, прецизно подбрана селекция от нови композиции, unplugged аранжименти и уникални непредставяни версии на най-големите класически и кросоувър хитове на гениалния изпълнител.

    Над 20 дати в цяла Европа вече са потвърдени за шоуто през 2020 г., сред които България е единствена на Балканския полуостров – посрещаме най-успешния в света кросоувър артист на 25 октомври в столичната Арена Армеец.

    Вдъхновен от топлото посрещане на публиката у нас преди две години при първото си гостуване, цигуларят-рок звезда отправи към верните редици български фенове специално послание.

    Ще бъде едно фантастично шоу и горещо се надявам да видя всички вас там!”, призовава Гарет.

    С наближаването на празника на влюбените Св. Валентин, организаторите на събитието у нас, Pragma Production, също са помислили за феновете на култовия музикант - вече са отворени два нови сектора в Арена Армеец на

    преференциални цени от 75 лв. – чудесна възможност за всички, които биха искали да зарадват своите любими хора с прекрасен подарък и да споделят с тях едно толкова романтично

    преживяване като затрогващия лайв сет на Дейвид Гарет от супер успешното турне Unlimited LIVЕ. То включва някои от най-любимите любовни класики като Ain’t no Sunshine, November Rain, Clair de Lune, Purple Rain, Bach “Air” и други в уникален кросоувър вариант - течението, в което Дейвид Гарет понастоящем няма конкуренция.

    И това не е всичко – всички почитатели на виртуозния цигулар могат да опитат късмета си и да спечелят безплатен пас за двама за шоуто на любимеца си като се включат в играта на страницата на организатора на събитието Pragma Production тук.

    Както бе обявено още през декември миналата година, на 25 октомври в Арена Армеец Дейвид Гарет за пореден път ще докара до екстаз публиката със своята космическа виртуозност. Новото му шоу, едновременно наелектризиращо обстановката до степен на екзалтация, но и много лично и интимно, вече си спечели над 200 000 фена в световен мащаб към настоящия момент на обиколката, стартирала само преди месеци и вече преминала през Европа и Азия като вихрушка.

    Името на турнето “UNLIMITED” (“Безгранично”) изобщо не е случайно - Дейвид Гарет никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки и именно страстта му към експериментаторство и музикалната креативност раждат едно феноменално шоу, събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

    Билетите за “UNLIMITED – LIVE” 2020 на Дейвид Гарет в София, 25 октомври 2020 година могат да бъдат закупени от Ивентим България онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 75 до 165 лева, както и ВИП от 185 лева.

    Присъединете се към официалното събитие във facebook.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини