Емо Чолаков се връща на екран

Доскорошният синоптик на bTV Емо Чолаков става водещ на риалити предаване по Нова.

Зрителите ще го видят в края на февруари във формата "Един за друг", в който ще участват влюбени двойки.

"10 двойки ще заложат на силната връзка помежду си, за да докажат, че когато са заедно, са непобедими", обясняват от телевизията.

„Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си“, споделя Емо Чолаков.

Риалити форматът „Един за друг“ ще постави пред изпитания участниците - ще провокира техните взаимоотношения, ще разбие клишетата за мъжете и жените, ще постави темите за доверието и любовта и ще провери колко е важно да познаваш добре партньора си.

В състезанието всяка двойка ще се бори за наградата, опитвайки се да бъде по-добра от другите. На финала двойката-победител може да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

Повече от 2000 души са регистрираните за кастинга на предаването. Възрастовата граница на желаещите да се включат във формата е от 18 до 70 години. Избраните за участие двойки ще съжителстват заедно повече от месец и ежедневно ще подлагат на изпитание чувствата си.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини