В Крумовград отбелязаха 30 години от създаването на общинската структура на ДПС

Със стилно тържество общинската организация на ДПС в Крумовград отбеляза 30 години от създаването си. Юбилейното събитие уважихаобластният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед, председателят на общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям.

Празникът бе почетен и от хората, чиито имена и дела ще останат в историята на ДПС в Крумовград, като основатели и репресирани на партийното движение - Фикри Шукри, Кадир Осман, Мустафа Юнус, Шенол Расим, Ахмед Емурлов, Исмаил Мехмедали, Ружди Бекир, Фахрие Мустафа Арда, Мустафа Юмер.Първата местна структура на Крумовградската организация на ДПС се учредява в село Морянци. На първото учредително събрание, проведено в началото на март 1990 година за председател е избран Кадир Осман.

От свое име и от името на Областния съвет на ДПС председателят му и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави присъстващите с 30-та юбилейна годишнина от създаването на общинската организация на Движението в Крумовград. „Виждам, че сте единни, че сте екип. За мен това означава, че всички ние имаме нужда да сме заедно, за да развиваме  нашата партия. Заедно ще бъдем силни. ДПС през години показа, че е уникален политически проект, който не съществува нито в Европа, ниво в света. Ние трябва да се развиваме, стигаобиче да го искаме от сърце и душа. Сигурен съм, че ще дойде ден, в който ДПС ще бъде голямата и водеща политическа партия, която ще управлява нашата страна. А това зависи само от нас и колко силно го искаме и желаем“, категоричен бе инж. Изет Шабан.

„Ние сме тези, които очертаха пътя на България. Ние сме тези, които промениха историята на България. Ние сме тези, които сами си начертаха съдбата си. И сме доволни от този път и ще продължим по този път, не защото е лесен, а защото ние сами си го прокарахме“, заяви в своето приветствие народният представител Ерол Мехмед. Той поздрави общинската организация на ДПС в Крумовград за това, че 30 години не са губили избори.

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед призова младите хора да бъдат подготвени, да поемат и да управляват разумно с разум и сърце. „Аз лично винаги съм спазвала няколко съвети на основателя и почетен председател на Движението за права и свободи д-р Ахмед Доган, а именно да привличам приятели и привърженици, не врагове, не да разделям, а да обединявам, да виждам цялата гора ДПС, а не изгнилите корени в нея“, заяви Себихан Мехмед.

Председателят на общинската организация на ДПС в Крумовград  Метин Байрамализаяви, че ДПС ще бъде жива на територията на общината и в страната още толкова 30 години, колкото има необходимост. Той пожелана присъстващите много здраве и благодари на всички членове за активната и всеотдайна работа. „И нека всека така единни и сплотени да продължаваме нашето дело“, заяви Метин Байрамали.

В своето приветствие Фикри Махмуд, един от учредителите на ДПС в Крумовград и бивш председател на Общинския съвет отбеляза, че съдбата е решила да бъдат влюбени в Движението за права и свободи. „Влюбените в ДПС имат силни сърца! В ДПС няма място за хора със слаби сърца!“, заяви Фикри Махмуд.

По повод 30-годишният юбилей областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед връчиха благодарствени плакети и специални подаръци на учредителите на Крумовградската организация на ДПС.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини