10 °C

В Крумовград отбелязаха 30 години от създаването на общинската структура на ДПС

Със стилно тържество общинската организация на ДПС в Крумовград отбеляза 30 години от създаването си. Юбилейното събитие уважихаобластният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед, председателят на общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям.

Празникът бе почетен и от хората, чиито имена и дела ще останат в историята на ДПС в Крумовград, като основатели и репресирани на партийното движение - Фикри Шукри, Кадир Осман, Мустафа Юнус, Шенол Расим, Ахмед Емурлов, Исмаил Мехмедали, Ружди Бекир, Фахрие Мустафа Арда, Мустафа Юмер.Първата местна структура на Крумовградската организация на ДПС се учредява в село Морянци. На първото учредително събрание, проведено в началото на март 1990 година за председател е избран Кадир Осман.

От свое име и от името на Областния съвет на ДПС председателят му и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави присъстващите с 30-та юбилейна годишнина от създаването на общинската организация на Движението в Крумовград. „Виждам, че сте единни, че сте екип. За мен това означава, че всички ние имаме нужда да сме заедно, за да развиваме  нашата партия. Заедно ще бъдем силни. ДПС през години показа, че е уникален политически проект, който не съществува нито в Европа, ниво в света. Ние трябва да се развиваме, стигаобиче да го искаме от сърце и душа. Сигурен съм, че ще дойде ден, в който ДПС ще бъде голямата и водеща политическа партия, която ще управлява нашата страна. А това зависи само от нас и колко силно го искаме и желаем“, категоричен бе инж. Изет Шабан.

„Ние сме тези, които очертаха пътя на България. Ние сме тези, които промениха историята на България. Ние сме тези, които сами си начертаха съдбата си. И сме доволни от този път и ще продължим по този път, не защото е лесен, а защото ние сами си го прокарахме“, заяви в своето приветствие народният представител Ерол Мехмед. Той поздрави общинската организация на ДПС в Крумовград за това, че 30 години не са губили избори.

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед призова младите хора да бъдат подготвени, да поемат и да управляват разумно с разум и сърце. „Аз лично винаги съм спазвала няколко съвети на основателя и почетен председател на Движението за права и свободи д-р Ахмед Доган, а именно да привличам приятели и привърженици, не врагове, не да разделям, а да обединявам, да виждам цялата гора ДПС, а не изгнилите корени в нея“, заяви Себихан Мехмед.

Председателят на общинската организация на ДПС в Крумовград  Метин Байрамализаяви, че ДПС ще бъде жива на територията на общината и в страната още толкова 30 години, колкото има необходимост. Той пожелана присъстващите много здраве и благодари на всички членове за активната и всеотдайна работа. „И нека всека така единни и сплотени да продължаваме нашето дело“, заяви Метин Байрамали.

В своето приветствие Фикри Махмуд, един от учредителите на ДПС в Крумовград и бивш председател на Общинския съвет отбеляза, че съдбата е решила да бъдат влюбени в Движението за права и свободи. „Влюбените в ДПС имат силни сърца! В ДПС няма място за хора със слаби сърца!“, заяви Фикри Махмуд.

По повод 30-годишният юбилей областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед връчиха благодарствени плакети и специални подаръци на учредителите на Крумовградската организация на ДПС.

Гюнер Шукри

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Сами си създайте условия, с които да подобрите ефективността в работата си. Служебните задачи ще потръгнат и шефът ви ще остане доволен от вас, но по-важното е, че вие ще се почувствате удовлетворени. Заслужавате повече във всяко едно отношение и съдбата ще ви зарадва. Очакват ви приятни изненади.
29 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С присъствието си внасяте яснота и ред, а след себе си оставяте впечатление за човек, знаещ цената си. И е така. Ще продължавате да се интересувате от новостите в професията и ще полагате грижи за повишаване на квалификацията си. С усилията си ще подобрите бита на семейството си.
29 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес ще успеете. Резултатите ви може да са доста по-добри отколкото сте очаквали. Възможно е да се натъкнете на дребни пречки особено ако заниманията ви са свързани с много хора. Това едва ли ще ви направи впечатление и като цяло настроението ви днес е превъзходно. Успехи в интимната сфера ще зарадват някои от вас вечерта.
29 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Бъдете внимателни към партньори, които ще се опитат да ви навредят. Предстоящите събития ще обърнат нещата във ваша полза, благодарение на бързата ви мисъл и реакции. Не се измъчвайте. Въпреки умората, се погрижете да направите вечерта приятна за себе си и близките ви.
29 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предизвикателствата на работното място ще ви мотивират да работите по-усърдно, за да докажете правилността на предложенията си. Със сигурност няма да скучаете. Близък човек ще ви поиска съдействие, ако можете да му помогнете, не му отказвайте. В живота ви се появяват нови, положителни тенденции, от които е добре да се възползвате.
29 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстои ви да изживеете вълнуващи емоции, свързани както с професионалната ви работа, така и с хората около вас. Заслужено ще се радвате на внимание и подкрепа, показали сте, че може да ви се вярва. Прекрасните отношения със семейството и партньора ви дават допълнително сили да се развивате многостранно.
29 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви емоционален ден. Налага се да изясните позициите си в личен план, ако трябва отстъпете. Денят е подходящ за започване на тонизираща диета. Помислете и за възможности за повече раздвижване. Можете да се спрете и на варианти включващи компания и развлечения.
29 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате и съветвате. С търпимост ще постигнете душевно равновесие и напредък във всичко.
29 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финалът предстои, мобилизирайте се и действайте по-енергично. Отстоявайте твърдо позицията си, така както вие умеете. Успехът ви е близо, направете нужното за да бъде радостта ви по-голяма. Ще привлечете вниманието на интересуваща ви личност и ще се радвате на взаимен интерес.
29 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини да се конфронтирате с онези, които не споделят мисленето и целите ви. Не се изкушавайте да се захващате с дела, за които е ясно, че ще ви е трудно да свършите днес. Запазете настроението си добро и приключвайки работата си, се погрижете за отдиха си.
29 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите шанс да подобрите отношенията си с хора, с които по една или друга причина сте разделени. Ако проблемът е финансов, върнете дължимото или с подходящите думи изразете желанието си връзката ви да продължи. Обърнете се и към онези, които могат да ви дадат повече в общуването. Нуждаете се от някого, с когото да споделите вълненията си.
29 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако се целите в успеха, разчитайте само на себе си. Полезни ще бъдат контактите ви с хора, с които в бъдеще може да обедините усилията си. Звезден успех за всички, които се занимават с творчество.
29 яну 2020
Последни новини