17 °C

В Крумовград отбелязаха 30 години от създаването на общинската структура на ДПС

Със стилно тържество общинската организация на ДПС в Крумовград отбеляза 30 години от създаването си. Юбилейното събитие уважихаобластният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед, председателят на общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям.

Празникът бе почетен и от хората, чиито имена и дела ще останат в историята на ДПС в Крумовград, като основатели и репресирани на партийното движение - Фикри Шукри, Кадир Осман, Мустафа Юнус, Шенол Расим, Ахмед Емурлов, Исмаил Мехмедали, Ружди Бекир, Фахрие Мустафа Арда, Мустафа Юмер.Първата местна структура на Крумовградската организация на ДПС се учредява в село Морянци. На първото учредително събрание, проведено в началото на март 1990 година за председател е избран Кадир Осман.

От свое име и от името на Областния съвет на ДПС председателят му и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави присъстващите с 30-та юбилейна годишнина от създаването на общинската организация на Движението в Крумовград. „Виждам, че сте единни, че сте екип. За мен това означава, че всички ние имаме нужда да сме заедно, за да развиваме  нашата партия. Заедно ще бъдем силни. ДПС през години показа, че е уникален политически проект, който не съществува нито в Европа, ниво в света. Ние трябва да се развиваме, стигаобиче да го искаме от сърце и душа. Сигурен съм, че ще дойде ден, в който ДПС ще бъде голямата и водеща политическа партия, която ще управлява нашата страна. А това зависи само от нас и колко силно го искаме и желаем“, категоричен бе инж. Изет Шабан.

„Ние сме тези, които очертаха пътя на България. Ние сме тези, които промениха историята на България. Ние сме тези, които сами си начертаха съдбата си. И сме доволни от този път и ще продължим по този път, не защото е лесен, а защото ние сами си го прокарахме“, заяви в своето приветствие народният представител Ерол Мехмед. Той поздрави общинската организация на ДПС в Крумовград за това, че 30 години не са губили избори.

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед призова младите хора да бъдат подготвени, да поемат и да управляват разумно с разум и сърце. „Аз лично винаги съм спазвала няколко съвети на основателя и почетен председател на Движението за права и свободи д-р Ахмед Доган, а именно да привличам приятели и привърженици, не врагове, не да разделям, а да обединявам, да виждам цялата гора ДПС, а не изгнилите корени в нея“, заяви Себихан Мехмед.

Председателят на общинската организация на ДПС в Крумовград  Метин Байрамализаяви, че ДПС ще бъде жива на територията на общината и в страната още толкова 30 години, колкото има необходимост. Той пожелана присъстващите много здраве и благодари на всички членове за активната и всеотдайна работа. „И нека всека така единни и сплотени да продължаваме нашето дело“, заяви Метин Байрамали.

В своето приветствие Фикри Махмуд, един от учредителите на ДПС в Крумовград и бивш председател на Общинския съвет отбеляза, че съдбата е решила да бъдат влюбени в Движението за права и свободи. „Влюбените в ДПС имат силни сърца! В ДПС няма място за хора със слаби сърца!“, заяви Фикри Махмуд.

По повод 30-годишният юбилей областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед връчиха благодарствени плакети и специални подаръци на учредителите на Крумовградската организация на ДПС.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
30 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
30 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
30 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
30 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
30 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
30 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
30 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
30 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
30 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
30 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
30 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
30 окт 2020
Последни новини