В Крумовград отбелязаха 30 години от създаването на общинската структура на ДПС

Със стилно тържество общинската организация на ДПС в Крумовград отбеляза 30 години от създаването си. Юбилейното събитие уважихаобластният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед, председателят на общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям.

Празникът бе почетен и от хората, чиито имена и дела ще останат в историята на ДПС в Крумовград, като основатели и репресирани на партийното движение - Фикри Шукри, Кадир Осман, Мустафа Юнус, Шенол Расим, Ахмед Емурлов, Исмаил Мехмедали, Ружди Бекир, Фахрие Мустафа Арда, Мустафа Юмер.Първата местна структура на Крумовградската организация на ДПС се учредява в село Морянци. На първото учредително събрание, проведено в началото на март 1990 година за председател е избран Кадир Осман.

От свое име и от името на Областния съвет на ДПС председателят му и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан поздрави присъстващите с 30-та юбилейна годишнина от създаването на общинската организация на Движението в Крумовград. „Виждам, че сте единни, че сте екип. За мен това означава, че всички ние имаме нужда да сме заедно, за да развиваме  нашата партия. Заедно ще бъдем силни. ДПС през години показа, че е уникален политически проект, който не съществува нито в Европа, ниво в света. Ние трябва да се развиваме, стигаобиче да го искаме от сърце и душа. Сигурен съм, че ще дойде ден, в който ДПС ще бъде голямата и водеща политическа партия, която ще управлява нашата страна. А това зависи само от нас и колко силно го искаме и желаем“, категоричен бе инж. Изет Шабан.

„Ние сме тези, които очертаха пътя на България. Ние сме тези, които промениха историята на България. Ние сме тези, които сами си начертаха съдбата си. И сме доволни от този път и ще продължим по този път, не защото е лесен, а защото ние сами си го прокарахме“, заяви в своето приветствие народният представител Ерол Мехмед. Той поздрави общинската организация на ДПС в Крумовград за това, че 30 години не са губили избори.

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед призова младите хора да бъдат подготвени, да поемат и да управляват разумно с разум и сърце. „Аз лично винаги съм спазвала няколко съвети на основателя и почетен председател на Движението за права и свободи д-р Ахмед Доган, а именно да привличам приятели и привърженици, не врагове, не да разделям, а да обединявам, да виждам цялата гора ДПС, а не изгнилите корени в нея“, заяви Себихан Мехмед.

Председателят на общинската организация на ДПС в Крумовград  Метин Байрамализаяви, че ДПС ще бъде жива на територията на общината и в страната още толкова 30 години, колкото има необходимост. Той пожелана присъстващите много здраве и благодари на всички членове за активната и всеотдайна работа. „И нека всека така единни и сплотени да продължаваме нашето дело“, заяви Метин Байрамали.

В своето приветствие Фикри Махмуд, един от учредителите на ДПС в Крумовград и бивш председател на Общинския съвет отбеляза, че съдбата е решила да бъдат влюбени в Движението за права и свободи. „Влюбените в ДПС имат силни сърца! В ДПС няма място за хора със слаби сърца!“, заяви Фикри Махмуд.

По повод 30-годишният юбилей областният лидер на ДПС и кмет на община Ардино инж. Изет Шабан, народните представители АдленШевкед и Ерол Мехмед връчиха благодарствени плакети и специални подаръци на учредителите на Крумовградската организация на ДПС.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 06.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Получавате необходимата ви информация. Можете по-точно да планирате действията си. Изпълнени сте с ентусиазъм, но по-важното е че знаете какво точно искате. Денят може да бъде много успешен. Тези от вас, които си търсят работа е много вероятно днес да попаднат на привлекателно предложение. В началното възнаграждение може и да не е впечатляващо, но сами разбирате, че перспективите са много добри.
06 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Бъдете търпеливи и последователни в заниманията си. Това ще ви помогне да се справите по-леко със задачите си. Възможни са пречки, които не сте предвидили, но всичко ще приключи добре. Ще има какво още да желаете. Домашната атмосфера ще ви дава спокойствието, от което се нуждаете.
06 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще успеете в усилията си, и това ще ви импулсира за нови завоевания. Ще получите търсена информация, която ще ви улесни, особено на работното място. Не хабете нервите си излишно, мислете за хубавата вечер, която ви предстои. Тепърва ще имате нови запознанства и неустоими предложения.
06 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще имате напрегнат ден, за това се постарайте да свършите всичко навреме и както се очаква от вас. Имате шанса да срещнете интересни хора днес, които могат да ви бъдат полезни, ако разбира се проумеете това. Така ще поставите ново начало и ще се впуснете в реализацията на проект, който ще донесе работа и доходи не само за вас, а и за хората, с които ще го реализирате.
06 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще се посветите на изоставените си проекти и нетърпящите отлагане задачи. Работата по тях ще ви донесе нужното спокойствие, защото сте от хората, които не оставят делата си на случайността. Добре ще ви се отрази спорта и престоя до вода. Направете своя избор и ще изпитате удоволствие от умората.
06 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Веднъж набелязали целта си нищо не може да ви отклони от нея. Това е важна предпоставка за вашия успех, който от дълго време очаквате. Моментът е подходящ за радикални промени, не се страхувайте да направите първата крачка.
06 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вашата обаятелност, активност и предприемчивост губят от стойността си в мига, в който решите, че трябва да поемете командването на парада. Това може да дистанцира тези до вас, които ви приемат за трудни, властни и твърде взискателни. За това пък умеете да се радвате на дребните радости в живота, които днес определено няма да ви липсват. Шансовете ви да се доближите до властта във всичките и измерения са реални.
06 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Всичко може да почака, щом така преценявате, че е най-добре за вас. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да убеждавате някого в правотата на мислите си. Оставете другите сами да решават бъдещето си, вие се погрижете за своето. Но и не оставяйте в близките си впечатления за отчуждение.
06 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще получите особен импулс и с настроение ще посрещнете новите предизвикателства. Денят е подходящ за започване на нова работа, нова любов, нов проект. С радост и надежда ще осъществявате целите си. Получаване на помощ от силните на деня. Отварят ви се много неподозирани до момента врати и възможности.
06 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес ще се наложи да бъдете особено точни в преценките си относно надеждността на започнат от вас проект. Нека силното ви желание да не заслепява здравия разум, само така можете да се надявате на успех. Много радост ви носи интимният партньор.
06 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Устремени сте към успеха, но забравяте, че големите и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази сега, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени и скоро ще се похвалите с нови придобивки.
06 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Повечето представители на знака ще прекарат този ден в движение. Имате дела за вършене и естаствено не оставяте нищо за последния момент. Не се отказвайте от предложение на свой колега, което наистина ще е изгодно за вас. Помислете повече за сърдечната си връзка, не пренебрегвайте човека до вас.
06 юли 2020
Последни новини