Тамер Бейсимов е четвъртият заместник на кмета Грудев

    Доскорошният заместник на екскмета Емил Караиванов отново ще бъде такъв, но този път на кмета Христо Грудев. От предишен ресор, свързан с финансите, сега той поема културата и социални дейности.

    Тамер Бейсимов е четвъртият зам-кмет на Асеновград. Останалите трима са известни. Това са Теньо Манолов, Стоян Димитров и Петър Петров. Първият се занимава с финансово-икономическите дейности на общината, вторият – със строителството, третият – с администрирането на селата.

    Биографиите им вече са качени на официалния сайт на местната управа.

    Ето ги накратко:

    Тамер Джемалов Бейсимов

    Роден на 29 юни 1970 г. в Пловдив. Несемеен, живее в Пловдив. Магистър "Агроинженерство – агроекология" и "Растителна защита" – ВСИ (Аграрен университет сега) в Пловдив.

    Бил е главен експерт в РИОСВ - Пловдив, след което и главен секретар на МОСВ. Управлявал е Инспекторат "Паркинги и гаражи" при Община Асеновград, бил е директор на РИОСВ. В периода 2016-2019 г. – зам.-кмет на Асеновград.

    Д-р Теньо Николов Манолов

    Роден на 28 март 1974 г. в Кърджали. Семеен с две деца, живее в Пловдив. Доктор по икономика (Тракийски Университет - Стара Загора), магистъра по икономика със специалност "Счетоводство и Контрол" в УНСС – София.

    Работил е като счетоводител-финансов аналитик в частна фирма, бил е главен счетоводител при РИО – Кърджали, началник сектор "Инвестиции и проекти" в Община Кърджали, експерт "Мониторинг" – офис Кърджали при Главна дирекция "Европейски фондове и международни проекти и програми" на МТСП, директор на Дирекция "Евроинтеграция и хуманитарни дейности" в Община Марица, зам.-кмет на Асеновград в мандат 2007-2011, финансов контрольор в Областна администрация – Пловдив, главен счетоводител и началник отдел "СО" в Община Родопи.

    Инж. Стоян Радев Димитров

    Роден на 23 август 1974 г. в Чирпан. Семеен, с две деца. Дипломира се във Висше военно строително училище "Любен Каравелов” - София като инженер "Промишлено и гражданско строителство" с чин лейтенант. Паралелно с това завършва бакалавърска степен по "Международни икономически отношения" в УАСГ (бивше ВИАС). В последствие завършва магистърска степен "Финансов мениджмънт" в ПУ "Паисий Хилендарски".

    Работил е като Технически ръководител към ГУСВ - Пловдив при изграждането на Надлез Родопи. След като разформироват ГУСВ, напуска системата и е назначен за началник експлоатационен район "Родопи" във ВиК - Пловдив, след което  изпълнява контрол от страна на МРРБ на дружеството. Основател на "Астрагруп" ООД, участвал в управлението й. Зам.-кмет на Асеновград в мандат 2007 – 2011, след което директор на Централна железопътна гара Пловдив ООД (изпълнил реставрацията и адаптацията на гарата, за което получи награда за "Сграда на годината за 2018 г.").

    Петър Ставрев Петров

    Роден на 16 юли 1961 г. Семеен, с едно дете. Машинен инженер, завършил Техническия университет - филиал Пловдив, специалност "Технология на машиностроенето и металорежещи машини" и с допълнителна специалност "Организация и управление на машиностроителното производство". Три мандата кмет на село Златовръх през периода 2007-2019 г.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини