Серия от проверки предприе полицията в региона

Проверка за управление на автомобил от неправоспособен водач е  започната в РУ-Кърджали. 23-годишен водач се движил с „БМВ“ и бил спрян в областния град на кръстовището между улиците „Юмер Лютви“ и „Богдан“. Полицаите установили, че шофьорът не притежава свидетелство за правоуправление и вече  е бил наказван по административен ред за това деяние. Сектор „Охранителна полиция“ работи по случая.

Нерегистриран мотоциклет е бил засечен от полицейски служители на РУ-Кърджали. 26-годишен се придвижвал с моторното превозно средство в село Стремци и при направена проверка било установено, че мотоциклетът е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.15 от ЗДвП за неизпълнено задължение за регистрация в двумесечен срок от придобиването му. Работата по случая е възложена на сектор „Охранителна полиция“.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали  след подаден сигнал за липса на пари и златни накити от жилище в областния град. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Издирва се извършителят на престъплението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини