Тъмното бъдеще на "Междузвездни войни"

Няма да е прекалено, ако кажем, че през последните години феновете на "Междузвездни войни" малко се разглезиха. Причината е, че почти всяка година излизаше нов филм от сагата. Имахме "Силата се пробужда", "Rogue One: История от Междузвездни войни", "Соло: История от Междузвездни войни", а само след по-малко от месец очакваме и "Възходът на Скайуокър".

Този факт никак не е за подценяване, особено като се има предвид, че времето между излизането на първите три и вторите три филма е цели 30 години. Не може да се отрече (поне според нас), че сагата малко се изчерпа вече.

Може би това е и причината франчайзът да си даде почивка. Изпълнителният директор на Dinsey - Боб Иджър, обяви пред Variety в четвъртък, 7 ноември, че филмите от "Междузвездни войни" ще си вземат "почивка за няколко години".

Съобщението на Иджър идва седмица след новината, че създателите на Game of Thrones - Дейвид Бениоф и Ди Би Вайс, се оттеглят от работата по следващата трилогия "Междузвездни войни".

Режисьорът на "Последните джедаи" Райън Джонсън също наскоро призна, че не е сигурен кога ще започне новата му трилогия.

Затова трябва наистина да се опитаме максимално да се насладим на "Възходът на Скайуокър", защото може да минат няколко годинки преди отново да имаме възможност да гледаме "Междузвездни войни" на голям екран.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини