Селото на Санта Клаус на полярния кръг (видео)

Изображение 1 от 2

    "Майкъл Бубле пее коледна песен, значи Хелоун ще да е минал", шегува се някой под най-новия клип на канадската звезда. Бубле тази година подарява за Коледа нова версия на класиката "White Christmas". Бубле традиционно изпълнява по някоя от тези традиционни песни по това време на годината. Клиповете му винаги са много чаровни, но ако искате наистина бяла Коледа, мястото е Финландия, или ако трябва да сме точни - Лапландия.

    Истинската бяла Коледа е там, на полярния кръг. Елени има, и шейна има. Така че зарежете плановете за някой от замърсените с какво ли не южни острови и право в селото на Санта Клаус за Коледа. В момента там е около минус 9 - минус 13 градуса и в три и половина вече е нощ, но до края на годината ще стане още по-лапландско. Но, което е по-важно, хората там вече палят светлините. Самата полярна нощ настъпва през декември.

    В Рованиеми можете да си резервирате целодневно (условно казано, защото е нощ) сафари със сноумобил, можете да излезете на пикник със северно сияние. Цената за първото е от 242 евро, за пикника - от 87 евро. Има забавление със снегоходки за 90 евро. Разходката със снегоходки е забавен начин да играете в снега и да изследвате горите, всичко, от което се нуждаете, е положителната енергия! Имате водач, който да ви отведе до зимната страна на чудесата. "Ще намерим идеално място да се насладите на тишината и спокойствието, да направите красиви снимки и да се забавлявате в снега!", обещават организаторите. Това по-трудно си го представяме в полярната нощ. В цената са включени трансферите към пустошта и обратно. За да сте наясно, сайтът се казва TravelNowHere (може да се разбира като "пътуване тук сега" и като "пътуване до затънтено/ непознато/ несъществуващо място"). 

    Селото на Санта Клаус ви предлагаме тук за безплатна видео разходка. Под него можете да видите на живо колко е тъмно там и как хората се снимат пред табелата. Майкъл Бубле малко по-надолу ще ви утеши, в случай, че сте възпрепятствани да отидете при северните сияния.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини