Kолко погледи привличат гърдите? Млада жена засне със скрита камера (видео)

Уитни Зелиг сложи скрита камера на разголеното си деколте и се разходи из Ню Йорк. Така тя можа да заснеме насочените към гърдите ѝ погледи и научи много. Видеото е качено в YouTube. 

Гърдите на 29-годишната Уитни привлекли погледите не само на мъжете. Сред заглеждащите се в деколтето ѝ има двойки, възрастна жена, аниматори в костюми, касиер и дори куче. Това изненада самата изследователка, която не очаквала такова внимание. Видеото показва как реагират на появата ѝ в метрото, кафенето и на главния площад на града - Таймс Скуеър.

Според Зелиг видеоклипът не е публикуван, за да засрами хората, а за да напомни на жените, че трябва редовно да бъдат преглеждани за рак на гърдата. "Дамите също не трябва да забравят да обърнат внимание на гърдите си", се казва във видеото, което Уитни записва с брат си и с приятел.

В интервю за Daily Mirror Зелиг казва, че забелязала колко погледи привлича деколтето ѝ, едва след като гледала записа от камерата. "Ако дори една жена, след като го види, поиска да се прегледа и да направи мамография, ще се радвам“, казва тя.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини