4 °C

Никола Чанев-добрият стопанин на Кърджали

Община Кърджали се нуждае от добър стопанин, който да цени всяка стотинка на данъкоплатците. За да има политика на благоустрояване, за да има поддържана инфраструктура и социални грижи общинският дълг трябва да бъде сведен до минимум. Сега Община Кърджали е доведена до фалит. Пари няма. Градът е тъмен, мръсен и разнебитен. Това споделя в предизборните си кампании кандидатът за кмет на Кърджали Никола Чанев. Той подчертава, че в годините на управление на неговия основен опонент Хасан Азис няма нито един правилно структуриран бюджет, правени са безцелно много преразходи, парите на данъкоплатците отиват в обръчи от фирми.

Поддръжниците на Никола Чанев твърдят, че само човек като него, доказал се като добър държавник, икономист и администратор може да извади Община Кърджали от тресавището на дълговете и да я направи по-добро място за живеене, което кърджалийци заслужават.

За мен не съществува деление на избирателите на наши и ваши. Аз съм от гражданската квота на ПП ГЕРБ. Не съм партийно обагрен, нито съм политически функционер, като моите основни опоненти Хасан Азис и Милко Багдасаров. Това прави кръгът от мои симпатизанти много по-широк, излизащ от тяснопартийните рамки. Това гарантира едно управление на Общината в услуга на всички данъкоплатци, желаещи добър стопанин на общинската собственост, заявява за Кърджали бг вести Никола Чанев.

Никола Чанев има още едно предимство пред Хасан Азис и Милко Багдасаров. Той е роден в Кърджали, от града са неговия дядо, неговия баща, неговия син.Милее за всяка разбита улица, за всяко отсечено дърво,за всеки разкъртен тротоар.

За разлика от повечето кандидати за градоначалници на Кърджали, аз не се возя на скъпа кола. Предпочитам всеки ден да обикалям града, да виждам язвите , оставени от безстопанствеността. Това ме дразни, дразни и кърджалийци. На едно мнение сме със моите съграждани, казва Чанев.

Никола Чанев е роден през 1981 г. Учи в най-старото училище в Кърджали-СУ”Отец Паисий”. Средното си образование завършва в Икономическия техникум. Дипломира се като магистър по специалността „Счетоводство и контрол” в УНСС. Завършва и магистърска степен по национална и регионална сигурност. През 2005 г.печели конкурс и започва работа в НАП-Кърджали. Минава през всички стъпала на служебната йерархия-от инспектор по приходите до началник сектор. Извършил е над 1500 ревизии. Върнал е в държавния бюджет няколко десетки милиона. Само за година има ефективно внесени 800 000 лева.

От две години и половина е областен управител. Атакувал е в съда десет решения на Общинския съвет. Четири от тях са за увеличаването на местните данъци и такси. Спечелва всички дела.

Никола Чанев споделя, че бремето на дълговете може да бъде преодоляно само от човек с безупречна репутация. Аз не се жалвам от проверки, както досегашният градоначалник. Към мен не са отправяни съмнения в корупция, подчертава Никола Чанев. Той е категоричен,че една от причините за това е, че в работата си съчетава идеи и прагматизъм. Затова е приел да бъде областен управител, а сега и кандидат за кмет на ПП ГЕРБ, защото изповядва веруюто, че само неопетнени хора могат да преодолеят неблагополучията в държавата и общината.

Никола Недялков

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още новини

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще вложите повече старание в работата си, взаимоотношенията ще ви подтикнат към размисъл и за други предстоящи събития. Здравословни неразположения и хронични страдания са измежду препятствията пред вас днес, но ще имате сили да ги преодолеете. Финансови сделки и удовлетворяващи ви споразумения.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Професионални срещи или други делови начинания ще заемат голяма част от времето ви днес. С участието си в съвместен проект с колеги ще дадете простор на творческата си мисъл и активни действия. Други ще се включат в подготовка на мероприятие от обществен характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Чудесно е, че сте ентусиазирани, но не действайте импулсивно, особено когато става дума за средства. Очакваните парични приходи няма да закъснеят и тревогите ви са неоснователни. Добра идея е да заделяте малко за непредвидени случаи. Въпреки, че съдбата е благосклонна към вас и няма да ви липсват в очертаващите се месеци.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Активността ви днес ще се прояви в различни изяви. Служебни ангажименти, в къщи, сред партньори или на път, ще се справите с всичко, което стои пред вас, като цел, намирайки оригиналните решения за изпълнение на задачите си. Семейството ще ви подкрепи и заедно ще се вълнувате от успехите си.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще вземете решения, които ще се окажат важни за бъдещите ви действия. Развитията са на етап, който ще продължи, в зависимост от това, на кое ще дадете предпочитание. Като разумни хора, преди да пристъпите към конкретни действия, ще си дадете сметка за плюсовете и минусите, за да избегнете загубите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В никакъв случай не се поддавайте на провокации днес, не позволявайте чужди недобри намерения да ви отклонят от поетата посока. Отнасяте се към близките си с разбиране и готовност да им помогнете, ако имат нужда, и те ви отвръщат със същото.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
С повече ще се зарадвате, ако намерите най-прекия път към сърцето на човек, който не ви е безразличен. Може да бъде и колега. Работете в екип и дайте воля на желанието си всички да бъдат добре. Важно е, защото ще повишите тонуса и ще подобрите атмосферата, като я направите ведра и градивна.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вашата роля днес се състои в това да създавате баланс там, където е необходимо. Независимо дали става дума за емоции или професионални стремежи, вие сте тези които са в състояние да неутрализират излишните енергии. Възможно е вечерта да сте твърде уморени за забавления, затова прекарайте времето си сред спокойна обстановка далеч от шумни места.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес не действайте прибързано, особено ако се касае за делови решения. Наложителни са промени в плановете ви, тъй като се нагърбвате с изпълнението на прекалено много неща. Не се колебайте да посветите вечерта си на приятни занимания, които ще ви отморят. Роднините ще се отзоват на вашите нужди и с готовност ще ви подкрепят.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Заложете на индивидуалните начинания днес и можете да разчитате на впечатляващи успехи. Работата в екип не би ви спорила и би ограничила сериозно възможността ви за бързи и находчиви действия. Нервите ви ще бъдат подложени на изпитание от ваш близък и като че ли най-доброто решение е да не взимате присърце проблемите му и да го оставите сам да поеме отговорност.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес попадате на възможност, която наистина не е за изпускане. Опитвате се да привлечете някого на своя страна, но това няма да се окаже нужно – той сам ще ви потърси съвсем скоро. Близък приятел ще има нужда от съвета ви относно нещо, което ви е добре познато. Опитайте се да му бъдете максимално полезни. Подобрявате отношенията си с любимия човек.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Забелязвате много неща, които сте пренебрегвали до този момент. Постарайте се да се споразумеете с човек от обкръжението си за нещо, което касае и двама ви. Ще успеете само, ако подходите търпеливо и имате достатъчно желание за компромис. Бъдете внимателни с интимния си партньор. Директността ви може да го нарани.
18 фев 2020
Последни новини