Къмпинг Велинград отваря врати на 1 ноември

Изображение 1 от 2

    Първият СПА къмпинг на Балканите ще отвори врати само след седмица, на 1 ноември. Разположен е на площ от 6 дка и предлага 36 места за кемпери, каравани и палатки. Намира се на 15 минути пеш от центъра на Велинград, като има и велосипедна алея. Локацията е в непосредствено съседство до велинградската белодробна болница, построена там именно заради униално чистия родопски въздух.

    Всяко от къмпинг местата разполага с тревна зона, достъп до електричество и вода. СПА центърът с минерална ще бъде на разположение на гостите и посещението му ще е включено в цената за престой и нощувка. В него има сауни, парна баня, топъл басейн, студен шоков басейн, стая за релакс, душове, масажен кабинет. Отделно от това има три външни басейни - един детски и два по-големи с различна температура на минералната вода, единият от които е с хидромасаж и лежанки. 

    Къмпинг Велинград и всички басейни ще работят целогодишно без прекъсване. Вече се приемат резервации. Повече можете да видите в страницата му в социалната мрежа. 

    Източник: Asenovgrad.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини