Станислав Дечев: „Орфей” трябва отново да стане най-модерният хасковски квартал

Изображение 1 от 6

    Кандидатът за кмет на община Хасково Станислав Дечев се срещна с част от жителите на най-големия хасковски квартал „Орфей”. „Чака ни много работа. Но аз не се притеснявам от това. Всичко започнато, трябва да се довърши и да продължим напред с нови проекти. Този квартал трябва отново да бъде модерен и приветлив”, подчерта кандидатът за кмет. Заедно с хората от квартала Станислав Дечев обсъди най-наболелите и нерешени повече от 20 години проблеми тук: благоустрояване на междублоковите пространства, облагородяване и модернизиране на района на к-кс „Веспрем”, обезопасяване на детските площадки и създаване на Клуб на пенсионера в квартала.

    Живеещите тук настояват и за продължаване на програмата на Енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради. „Искаме санирането да продължи и за нашите блокове. Съседите са много доволни. Сметките им за ток са паднали наполовина, апартаментите са по-чисти и топли, а блоковете много по-красиви”, разказаха хората от „Орфей”. „Спомняме си как преди 4-5 години ни плашеха, че след санирането ще ни вземат апартаментите или че ще ни скочат данъците. Нищо подобно! Хубаво, че Ви повярвахме, когато идвахте тук и ни казвахте, че тази програма е за наше добро. Сега можем вече да кажем, че сме много доволни от санирането”, признаха пред областния координатор на ГЕРБ Делян Добрев орфейци.

    От бъдещите съветници от листата на ГЕРБ Динко Тенев, Делян Делчев, Димитър Траянов, Васко Митев и Христина Михайлова хората от „Орфей” поискаха съдействие за разрешаване на административни и социални проблеми и настояха, община Хасково да бъде отворена за гражданите и техните искания. Срещите на кандидат-кмета Станислав Дечев и кандидат-съветниците в най-големия хасковски квартал ще продължат. „Ще бъдем заедно и след края на предизборната кампания”, увериха младите политици от ПП ГЕРБ.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини