Модернизирането на областната болница обсъдиха Станислав Дечев и ръководството на МБАЛ Хасково

    Кандидатът за кмет на Хасково Станислав Дечев и съветници от листата на ГЕРБ се срещнаха с ръководството на най-голямата болница в региона. „Областната болница през последните години се стабилизира, а екипът на д-р Георги Гелов има и изпълнява ясни идеи за нейното модернизиране. Сега е ред заедно с помощта на лекарите-специалисти от МБАЛ Хасково да работим за развитие на общинското здравеопазване”. Това каза Станислав Дечев по време на посещението си в здравното заведение. „В нашата листа са едни от най-добрите педиатри в града, д-р Марио Янакиев и д-р Николай Николов, затова разчитам на тяхната експертиза, за да работим и за развитие на общинското здравеопазване”, подчерта кандидатът за кмет на община Хасково Станислав Дечев.

    Директорът на МБАЛ Хасково д-р Георги Гелов посочи, че бъдещето на здравеопазването е в подкрепата на младите специализанти. Затова в Хасковската болница вече има създадена практика, която стимулира работещите млади хора. „За да останат те в Хасково обаче, трябва да им се предоставят добри условия и за работа, и за живот”, обясни той.

    Като бъдещи общински съветници кандидатите на ГЕРБ увериха лекарите от МБАЛ Хасково, че ще подпомагат най-голямата болница тук, не само защото община Хасково е акционер в МБАЛ Хасково, а защото това е нашата болница и тя трябва бъде достатъчно модерна и адекватна на нуждите на пациентите от региона.

    „Ще разчитаме и на помощта на лекарите – специалисти, за да реализираме основните дейности по новата Общинска здравна програма”, посочи д-р Марио Янакиев.

    В работната среща участваха още областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев и кандидатите за съветници д-р Николай Николов, Таня Захариева, Анелия Василева, Христина Пехливанова, Тодор Кръшков и Митко Петров.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини