Стоян Георгиев:Поставяме фокус върху подобряването на градската среда

Другата седмица представяме нашият отбор от кандидати общински съветници, с които работим върху 5+1 приоритета

Стоян Георгиев обяви кандидатурата си за първи кметски мандат и постави фокус върху подобряването на градската среда. На предстоящите през октомври местни избори той ще се яви като кандидат за кмет и водач на листа за общински съветници от Движение България на гражданите /ДБГ – Кърджали/.

От тук до 27 октомври гражданите на Кърджали ще решат. Глас народен, глас божи, заяви г-н Георгиев и благодари на членовете, симпатизантите и приятелите на ДБГ за доверието, което са му гласували.

Ще предложим максимално балансирана листа за общински съветници, която ще представлява умален модел на кърджалийската общност, обобщи г-н Георгиев.

Другата седмица предстои представяне на нашия отбор от кандидати за общински съветници за местните избори. Постарали сме се всеки квартал да има свой представител и нашите съграждани да ни припознаят и да ни гласуват доверие.

Кандидатирам се за кмет и листа за общински съветници само с 5 точки за подобряване на градската среда – осветен град през вечерта, чисти паркове, чисти и поддържани улици, удобни тротоари и поддържани зелени площи, обясни общинския съветник своите глобални приоритети.

Шестият приоритет е да наложим дигиталния прогрес в управлението на Община Кърджали, който ще спести време и средства.

Предизборната кампания ще водим основно през социалните мрежи, срещи с хората по улиците и парковете на град Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини