Детето, блъснато в Момчилград е изскочило внезапно на улицата

 При проведени мероприятия в хода на извършвана СПО, служители на РУ Кърджали са установили автора на кражба на лаптоп, извършена на 24.08.2019 г. в питейно заведение в областния град. Извършителят – 23-годишен жител на гр.Кърджали е задържан.

На територията на област Кърджали са възникнали 2 ПТП.

На 28.08.2019 г. около 13.30 ч. водач на лек автомобил, движещ се по улица в гр.Момчилград блъснал внезапно изскочило на пътното платно 8-годишно дете. Същото е настанено за лечение с черепно-мозъчна травма и и фрактура на дясна бедрена кост. Алкохолната проба на водача е отрицателна. Образувано е досъдебно производство.

На 28.08.2019 г. около 21.20 ч. на пътя между с.Устрен и гр.Джебел, водач на лек автомобил блъснал, намиращо се на пътното платно домашно животно, оставено без надзор. При ПТП не са пострадали граждани. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

             

          В РУ Кърджали е за срок до 24 часа е задържан 35-годишен жител на общ.Кирково, който на 29.08.2019 г. около 01.20 ч. счупил преден ляв прозорец на паркиран в кв.»Възрожденци» на гр.Кърджали лек автомобил.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини