Раненият при катастрофата до Добромирци е виновен за сблъсъка с камиона, сочат от МВР

При извършени полицейски проверки, служители на РУ Кърджали са установили 2 водачи, управляващи МПС след употреба на наркотични вещества. В единия от автомобилите е установена и иззета марихуана. Образувани са бързи производства.


 

В РУ Джебел и РУ Кърджали се извършват проверки срещу 2 лица, управлявали МПС съответно със служебно прекратена регистрация и нерегистрирано по надлежния ред.


 

На територията на област Кърджали са възникнали 2 ПТП. При 1 от тях, водач на лек автомобил управляващ с несъобразена скорост, е навлезнал в лентата за насрещно движение и блъснал правилно движещ се товарен автомобил. Пострадал е водача на лекия автомобил, който е настанен за лечение в болнично заведение. При другото ПТП, водач на лек автомобил е блъснал намиращо се на пътното платно домашно животно – крава. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.


 

При проведена на 26.08.2019 г. СПО за контрол върху движението по пътищата в общ.Джебел, служители от РУ са извършили проверка на 51 МПС. За констатирани нарушения са съставени 14 фиша по ЗДвП.



Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини