Две катастрофи с баварци за ден, шофьорите натискали яко педалите

27-годишен водач е пострадал при пътно произшествие между селата Пчеларово и Минзухар вчера около 4 часа. Той се движил с „БМВ“, на завой излязъл извън платното и се блъснал в скат. След катастрофата бил настанен за лечение в кърджалийската болница със счупени прешлени. Отказал е да бъде тестван с техническо средство за употреба на алкохол и да даде кръвна проба за химически анализ. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Само с материални щети е пътно произшествие по пътя Черноочене-Кърджали вчера около 11,30 часа. След отнето предимство са се ударили „БМВ“ с 41-годишен водач и „Фолксваген“. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред, като на виновния водач е съставен акт по ЗДвП.

 Лек автомобил „Фолксваген“ се запалил по време на движение и изгорял в землището на село Великденче снощи в 21,20 часа. Няма пострадали. Екип на пожарната служба в Джебел загасил огъня, причинен от късо съединение.

Проверка за управление на нерегистрирана моторно превозно средство е започната в РУ-Момчилград. 36-годишен се движил с лек автомобил „Мерцедес“ и и бил спрян от полицаи в село Прогрес При направена справка било установено, че автомобилът е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини