Лидерът на БСП в Кърджали Милко Багдасаров е с най-много номинации за кандидат за кмет на общината

Лидерът на БСП в Кърджали Милко Багдасаров е с най-много номинации от социалистите за кандидат за кмет на общината на предстоящите местни избори. Той е един от петимата номинирани за позицията, научи Радио Кърджали. Вчера бе краен срок, поставен от висшия съвет на БСП за изготвяне на оценка на всички настоящи червени кметове и общински съветници. Те ще бъдат проверявани за това дали са спазвали закона, изпълнявали ли са предизборната платформа или програмата за управление на БСП по места и личните си ангажименти пред избирателите.

http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Къ
    кърджалиец кореняк
    1 0
    07:58, 31 юли 2019
    Докога бе уважаеми кариерист. Кой те иска кого баламосвате-едни учителки които си ги облъчил в частното ти училище което е превърнато в партиен клуб и беловласи пенсионери бивши номенклатурчици.как не се появи един млад и кадърен. Няма и няма.то бива бива но такава наглост и кариеризъм само в бсп.заради това се отказвам да гласувам повече за бсп.
  • 2
    Гр
    Гражданин
    0 0
    05:38, 4 авг 2019
    Не съм комунист и никога няма да гласувам за БСП, но съм човек и затова ви казвам - отървете се от този индивид. Срам и позор е. Много грозни неща зад лустросаната фасада!

Още новини

Последни новини