Задържат двама за побой, един в ареста за заплаха с нож

При проведени в хода на СПО издирвателни мероприятия е установен извършителя на кражба от дом в гр.Кърджали, при която са били отнети - златна гривна с тегло 20 грама, 3 телевизора, сребърни прибори за хранене, 3 винтоверта, антикварни кръстове и 3 спортни чанти. Лицето, жител на гр.Кърджали на 27 години, е задържано.

                За предизвикан на 25.07.2019 г. в района на автогарата в гр.Момчилград скандал и нанесени удари на 3 жители на общ.Момчилград, за срок до 24 часа в Районното управление в града са задържани 2 лица, жители на общината, на възраст – 27 и 34 години.

В РУ Кърджали за срок до 24 часа е задържан годишен жител на гр.Смолян, отправил на 25.07.2019 г. заплахи с нож спрямо 3 жители на общ.Кърджали.

При извършена полицейска проверка на товарен автомобил, служители на РУ Ардино са установили транспортиране на 1 едър рогат добитък, 10 кози и 7 овце, без съответни документи. Уведомена е ОБДХ.

На 25.07.2019 г. на път между гр.Кърджали и гр.Хасково, водач на лек автомобил – румънски гражданин, извършващ маневра изпреварване е блъснал правилно движещ се в насрещната лек автомобил. При ПТП не са пострадали граждани. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. На виновния водач е съставен АУАН по ЗДвП.

           

             Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини