92-ма служители на МВР в областта са наградения по случай професионалния празник – 5 юли

Със заповед на старши комисар Венцислав Момчилов  за съществен конкретен принос в противодействие на корупцията, за разкриването и разследването на тежки престъпления и проявен висок професионализъм с грамота и писмена похвала са отличени: главен инспектор Ангел Дулев, началник на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“, главен инспектор Тодор Ригов, началник на сектор в отдел „Охранителна полиция“, главен инспектор Севал Карамехмед, началник на РУ-Джебел, главен инспектор Милко Тихов, началник на сектор в отдел „Разследване“ и младши инспектор Месут Мустафа в РУ-Джебел. Още 74 служители на ОД на МВР-Кръджали са наградени с писмена похвала от директора на дирекцията, същото отличие получават и 8 служители на РУ-Джебел със заповед на началника на управлението. 

Със заповед на главeн комисар Николай Николов, директор на ГДПБЗН, писмена похвала получават комисар Сергей Заимов, директор на РДПБЗН-Кърджали и младши инспектор Ивайло Синабов от противопожарния участък в село Бенковски.

            Със заповед на комисар Сергей Заимов трима служители на РД „Пожарна безопасност и защита на населението“ са отличени с писмена похвала.

Това съобщиха от Регионален пресцентър на МВР-Кърджали.   

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини