Шарън Стоун топлес за Vogue

Изображение 1 от 2

    Актрисата Шарън Стоун доказа, че възрастта ни най-малко не влияе върху сексапила ѝ. Блондинката позира на корицата на португалския Vogue като героинята си от „Първичен инстинкт“ (1992). 27-години по-късно звездата разголи гърди в провокативна поза, превръщайки се в истински мокър сън.

    С участието си в лентата преди близо три десетилетия Шарън бе една от най-коментираните и търсени звезди на и извън екрана. Ролята ѝ отвори много врати в света на киното и на практика я превърна в мегазвезда, макар че дебютът ѝ бе през 1980 във филма на Уди Алън Stardust Memories.

    След „Първичен инстинкт“ Стоун получи номинация за „Оскар“ заради участието си в „Казино“ (1995) и направи силни роли в „Бърз или мъртъв“ (1995), „Диаболично“ (1996), „Сфера“ (1998), „Жената котка (2004), „Алфа-дог“ (2006).

    Сред последните екранни участия са сериите на TNT Mosaic и сериала The New Pope.

    В личен план актрисата е майка на трима сина – Роан (18), когото осинови по време на брака си с Фил Бронщайн и Куин (12) и Леърд (13), които осинови сама.

    Звездата е видимо развълнувана от новата си корица, която сподели в Instagram с думите: „Обичам те, Vogue – имах възможността да работя с професионалисти със страхотен вкус, стил и невероятен талант. Благодаря ви!“.

    Източник: tialoto.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини