Три катастрофи за три дни в Кърджалийско, 80-т годишен се прави на джигит

Три пътни произшествия са станали в Кърджали през последните три дни. След отнето предимство на кръгово кръстовище се сблъскали „Мерцедес“ с 18-годишен водач и автомобил „Пежо“, управляван от 18-годишна. Пътничка от пежото била прегледана в Спешното отделение и освободена. При изпреварване на кръстовището между бул.“Беломорски“ и ул.“Металург“ „Ауди“ с 80-годишен водач при изпреварване блъснал „Нисан“. Спрял „Форд“ на ул.“Осми март“ се привел в движение е се ударил в табела за туристически обект. При трите произшествия не е констатирана употреба на алкохол. На виновните водачи са съставени актове по ЗДвП.

Водач без шофьорска книжка е бил установен при проверка на лек автомобил „Фолксваген“ на 14 април около 23,30 часа на ул.“Йълдъръм“ в Джебел. 38-годишният шофьор не представил свидетелство за правоуправление, а при направена справка станало ясно, че вече е бил наказван по административен ред за това нарушение и в едногодишен срок го извършва повторно.

Сигнал за откраднат мотоциклет от гараж в Кърджали е подаден в полицейското управление. По първоначални данни моторното превозно средство изчезнало на 11 април срещу 12 април. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство, а мотоциклетът е обявен за общодържавно издирване.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини