Eurochannel - акценти през април

ЕВРОСЕРИАЛ:

Най-тежките ченгета на Холандия се завръщат по Eurochannel 

Престъпността и тероризмът се приближават по-близо до Холандия, когато международен престъпник разширява своя пазар в Европа. С това трябва да се пребори най-доброто дуо полицаи в страната: Тео Камп и Вилем Нисен. Буйни и безмилостни, те са готови да се изправят срещу стария си враг. Повече екшън, опасност и емоции в новия сезон на Strike Force, най-успешната полицейска криминална драма в Холандия през последното десетилетие.  

Този нов сезон започва на белгийската граница, когато полицията открива телата на десет бежанци, скрити в задната част на камион. Вилем е назначен по делото и става пазител на единствения оцелял. Тео е убеден, че трафикантите на хора са манипулирани от един от най-старите им врагове - дипломата.

Третиат сезон е драматичен връх в бурното партньорство между Тео и Вилем. Ще намерят ли начин отново да се доверят един на друг? Ще оцелеят ли в битката с най-големия си враг, когато най-сетне се сблъскат с опасна мрежа за трафик на хора, убийства и тероризъм?

През този месец, нови епизоди на сериалите по Eurochannel "Само ти", "Тайните на имението Рошвил" и "Пълно разкритие".

ЕВРОСИНЕМА:

Кръвни братя
Премиера четвъртък, 18 април, 22:00 CET
Франция

Колко далеч може да стигнеш, за да спасиш семейството си и колко от греховете си искаш да разкриеш, за да го спасиш от несправедливост.

Брис убива хората за забавление всеки път, когато влезе в любимата си онлайн игра. Един ден, проверка в реалността идва на вратата му, когато е заподозрян от полицията за убийството на четири млади жени. "Кръвни братя" е психологически криминален трилър за семейство, разбито от убийства, предателство и похот.

Трилърът проследява Брис и Мартин и техните семейства, докато се опитват да докажат, че Брис не е един от най-търсените серийни убийци във Франция. На своите буйни тийнейджърски години той флиртува с момичетата при всеки възможен случай, играе екшън игри и смята, че е по-добър от родителите си. Всичко се променя, когато полицията го арестува за брутално убийство на четири млади жени.

Семейство Льомьоние проследяват всяка стъпка на Брис, за да докажат невинността му и да разкрият истината. Скоро миналото на баща им разкрива, че понякога истината е по-трудна за приемане, отколкото затвора.

Отвъд съмнението
Премиера четвъртък 25 април, 22:00 CET
Франция

Най-добрата терапия е убийството.

Валери въплъщава представата за предана съпруга, образцова майка и съвършен професионалист. Зад тази фасада обаче се крие сериен убиец. Тя не се спира пред нищо, когато става дума за отмъщение!

Престъпление, напрежение и психологически трилър са преплетени в историята на Валери. Тя е щастливо омъжена майка и психиатър, посветена на семейството и пациентите си. Когато не работи или не е с близките си, тя ръководи хора на местната църква - безупречна жена!

Това, което Валери не може да приеме, е насилието срещу жените. Всеки път, когато на вратата ѝ почука такъв случай, демоните от миналото ѝ се връщат, за да я преследват. Раните в детството, оставени от баща ѝ, са превърнали Валери в безжалостен палач. Двете лица на Валери - хубавият ѝ вид и нейната отмъстителна същност, се борят, когато съпругът ѝ започва да се съмнява в нея, докато води полицейско разследване.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини