Благотворително дамско парти в Кърджали събра над 500 жени

Изображение 1 от 2

    „Този  празник не е самоцел, не е само събиране, песни и танци , вие винаги успявате да направите така, че  всеки празник. да се осмисли.  Искам да Ви благодаря за този силен човешки пример, който давате като свързвате отбелязването на Международния ден на жената 8 март с благотворителност.Благодаря, че заедно вървим по пътя на единството, по пътя на своите мечти, в търсене на общото ни щастие! Нашата сила е в единството, няма по-силно нещо от това да бъдем заедно, да се подкрепяме, да си вярваме. Ако Кърджали е градът на мечтите ни, то това е и благодарение на Вас!“.С тези думи се обърна към 500-те дами в ресторант „Арпезос“ на 8 март  заместник председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис.

    В хотел „Арпезос” се проведе благотворително дамско парти за събиране на средства за нуждите на дневния център за деца с увреждания „Надежда” . Организатор на проявата бе женската структура на ДПС в Кърджали.Проявата уважиха народния представител Адлен Шефкет, председателят на областната младежка структура на ДПС Байрам Байрам, председателят на Предизборния щаб на общинската организация на ДПС в Кърджали Лятиф Расим и др.

    Всяка една жена беше посрещната на входа на ресторанта с пролетни цветя и пожелания за празника.

    „Тази вечер тук ни събра идеята за благотворителността. За пореден път женското дружество на ДПС показва своята съпричастност към децата в неравностойно положение”, заяви председателят на женското дружество на ДПС в Кърджали Сабиха Местан. Тя допълни, че  благодарение на ДПС  всяка една от нас с достойнство и  гордост  може да каже, че аз съм българка, туркиня, арменка.

    Народният представител от ДПС Адлен Шефкет отправи пожелания за крепко здраве, лично щастие, любов и разбирателство , както и за професионални успехи по случай празника към жените, препълнили залата. „Благодаря Ви, че сме заедно и ни подкрепяте! Нашата отговорност е  да осигурим достоен живот на нашите майки и бащи, бъдеще за децата ни  в Кърджали.“, каза тя.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини