Над 500 дами участваха в парти за 8-ми март в Момчилград

Изображение 1 от 2


    Над 500 дами взеха участие в осмомартенско парти в Момчилград, организирано от общинският съвет на ДПС. Тържеството се състоя в комплекс "Конак", а всяка дама получи цвете още на влизане в салона. 
    Специални гости на партито бяха народният представител от ДПС Адлен Шефкет, кметът на община Момчилград Сунай Хасан, общинският лидер на Партията Акиф Акиф и председателят на общинския съвет Юмер Юсеин.
    "Ние жените във всяко начинание влагаме душа и сърце. Благодарение на Движението за права и свободи  всички днес гордо можем да кажем "Аз съм българка", "Аз съм туркиня", "Аз съм арменка"... ДПС се грижи за идентичността на всеки етнос в България", заяви Илкнур Кязим, председател на женското дружество на ДПС в община Момчилград. Тя призова присъстващите дами да бъдат по-активни на предстоящите през май избори за европейски парламент.
    Присъстващите бяха поздравени и официалните гости с  международния Ден на жената. Партито продължи с много настроение и танци.
    Общинският съвет на ДПС организира осмомартенски тържества и в микрорайоните на община Момчилград - Груево, Равен, Нановица, Звездел и Карамфил.
    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини