Блъснаха дете на"Беломорски", лекуват го в болницата

Специализирана операция съвместно със служители на националното тол управление и полицейските управления в Ардино и Крумовград е проведена от 8 януари до 28 февруари 2019 г. за установяване на нарушения на ЗДвП. Проверените автомобили са 782, констатираните нарушения 291, за които са съставени 58 акта и 233 фиша по ЗДвП.

 7-годишно дете е било настанено под наблюдение в кърджалийската болница, след като било блъснато около 15 часа вчера на бул.“Беломорски“в областния град. Момчето изскочило внезапно на пътното платно и било ударено от автобус „Ивеко“, управляван от 64-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

Пожари и аварийно-спасителни дейности. Къща в село Странджево се запалила вчера около 12,30 часа. Огънят унищожил мебели, бяла и черна техника, врати и прозорци, опушени били около 150 кв. м стени. Екип на пожарната служба в Крумовград потушил пламъците. Причината за пожара е късо съединение във включено зарядно устройство за телефон.

Два екипа от службата в Кърджали спасили паднали животни в шахти в областния град.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини