Никола Чанев:Разочарован съм,Хасан Азис бави топката за спортната зала

Областният управител Никола Чанев не скри разочарованието си, че в дневния ред на днешната сесия на общинския съвет в Кърджали не бе включена докладна записка за предоставяне на терен на новата спортна зала на Министерството на спорта. Ето какво сподели той днес във Фейсбук:

"Винаги съм смятал, че да се занимаваш с политика има смисъл само, ако го правиш, за да помагаш на хората. Може би подхождам прекалено идеалистично, наивно. Но това е принципа, който за мен е основен мотиватор и основна движеща сила през тези близо две години. Затова и спектакъла, който г-н Азис предложи по време на тази сесия на общинския съвет ме разочарова, омърси.

Готова докладна, с която Община Кърджали правеше стъпка към предоставянето на терен за спортна зала на Министерство на спорта, не бе включена в дневния ред на общинския съвет. Не бе включена, не с друга цел, а само и единствено, за да се покаже политическа мощ, политическа сила от човека, който трябваше да бъде кмет на всички нас. Разбира се, сега ще се окаже, че е допусната грешка, че има процесуален пропуск, че видите ли общината не иска да пречи, а напротив стреми се да помага. Господарят на красивите думи за пореден път ще покаже своята неизчерпаема енергия да рисува картини, които са единствено и само плод на пожеланията. Присъдружният му хор съветници и ДПС активисти отново ще венцехвали стъпките му.

Отдавна вече не му вярвам, отдавна вече и кърджалийци не вярват. Още вчера призовах за единение, за обединение на политическите сили около една идея, около една кауза полезна за нашия град. Сякаш нещо ми подсказваше, че е прекалено хубаво, за да се случи. Оставям на съвестта на управляващите общината този пропуснат месец, това поредно доказателство, че се прави всичко възможно да се попречи на една инвестиция.

Няма да се уморя да настоявам , да моля, да тропам на вратите на общината ,само и само Кърджали да разполага с едно модерно спортно съоръжение. И гарантирам, че утре, когато има разумна идея за доброто на всички нас, независимо от това кой я предлага , ще подходя като държавник, а не като провинциален политик с големи амбиции и обещания. Доказателства за това са и отпуснатите средства от кабинета за нашия град и стремежа ми винаги да откликвам на проблемите, а не да се крия в кабинета си. Защото кърджалийци заслужават именно това, защото нашите съграждани искат действия в името на обществото, а не с цел удовлетворяване на нечие его или нечия дребна политическа игра."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 13.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Динамичното развитие на проблемите ще ви постави в непривична ситуация. Мислете гъвкаво и не залитайте в крайности. С колегите не бива да споделяте всичките си вълнения. Ще предизвикате негативни обрати, от каквито нямате нужда сега. Обърнете внимание на семейството си. Там ще получите топлината, която ви липсва в живота.
13 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Денят е благоприятен за бизнеса ви, не спирайте да работите, особено, ако договореностите ви са свързани със срокове и конкретни ангажименти. Споделяйте намеренията и чувствата си с човека до вас, това ще ви сближи повече и даде сили да се справите с всичко, без да усещате умората и напрежението.
13 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Хубав и запомнящ се ден за представителите на знака. Всичко се получава дори по добре, отколкото сте го искали. Има от какво да сте удовлетворени. Чувствате се уверени и щастливи с пътя, който сте избрали. Близките ви много ви помагат в това отношение. Окончателно отпадат неизвестните около предстоящо пътуване в чужбина.
13 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Ще бъдете еднакво активни в много посоки, защото сте в добра форма. Деловите представители на знака ще решават административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Отношението на другите към вас ще повиши собствената ви увереност и ще повярвате в творческите си и професионални възможности. Възползвайте се от момента.
13 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Без излишен шум, целенасочено и не без доза самочувствие ще следвате програмата си. Очакванията ви са реални, скоро ще се поздравите с постигнати резултати, подобряващи позициите ви и не на последно място доходите. Привлечени сте от славата и колкото и да съзнавате, че е преходна не спирате да я желаете.
13 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Успешно ще решите проблем, възпрепятствал досегашните ви отношенията с интимния партньор или друг близък човек. Атмосферата ще стане по-приятна, ако не бъдете толкова припрени в изискванията си. Всеки има нужда от лично пространство, не натрапвайте своето. Стресът от деня компенсирайте в тиха, романтична обстановка вечерта.
13 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Починете си и оставете настрана всички ангажименти, които могат да бъдат отложени. Притеснявате се излишно относно развитието на професионален въпрос, всичко ще приключи далеч по-лесно и по-скоро. Близък човек ви зарежда с настроение. Въодушевявате се от възможност, която откривате за двама ви.
13 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вслушайте се във вътрешния си глас и хоризонтите ще се отворят за вас. Прозорливостта ви ще се окаже полезна – нужна ви е повече свобода и финансова независимост. Здравословен проблем ще продължи да ви създава напрежение и е крайно време да отделите повече от времето си за себе си.
13 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможни са затруднения в общуването, но бързо ще влезнете в общия тон и ще подобрите отношението си към детайлите. С цената на повече усилия ще намерите правилното решение на проблем, който ви притеснява. Настроението и самочувствието ви ще се подобрят от новостите, които предстои да научите.
13 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от делата, които движите ще се развиват според очакванията и вложената в тях енергия. Успехите ви ще зависят най-вече от прецизиране на детайлите, в което по-добри от вас няма. Денят не е подходящ за започване на нови професионални задачи, за сметка на това ще бъдете вдъхновени за начало на нова интимна връзка.
13 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешният ден ви предлага разнообразни възможности. За онези от вас, за които денят е работен ще има предостатъчно възможности за изява. Не се колебаете да излагате твърдо мнението си и сте готови да понесете последствията от тази си смелост. Имате шанса да възстановите добрите си взаимоотношения с човек, на когото държите. Не го пропускайте.
13 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Усилията ви често остават неоценени, но не се чувствайте онеправдани, света ви възприема добре. Вярвайте, това, което очаквате ще дойде скоро. Бъдете търпеливи и продължавайте в същия дух. Радостни събития ще подобрят настроението ви и ще ви заредят с позитивна енергия.
13 ное 2019
Последни новини