Шофьорски неволи:жена пострада при катастрофа, две коли избухнаха в пламъци

47-годишна жена пострадала леко при пътно произшествие вчера в 13,40 часа в Кърджали. При излизане на ул.“Републиканска“ 47-годишен водач на „Фолксваген“ отнел предимство и последвал сблъсък с „Мерцедес“. Пътничката в лекия автомобил „Фолксваген“ била прегледана в Спешното отделение в болницата и освободена за домашно лечение. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния за катастрофата е съставен акт по ЗДвП.

 Лек автомобил „Мерцедес“ се запалил по време на движение вчера около 18 часа в село Резбарци. Няма пострадали. Четирима пожарникари от службата в Кърджали загасили огъня, който унищожил двигателя, електроинсталацията, предния капак, калници, арматурното табло, акумулатор, фарове, двете предни гуми. Късо съединение причинило запалването. Тази нощ около 1 часа горял паркиран лек автомобил „Лада“ в крумовградското село Пелин. Огънят унищожил електромотора на чистачките и преден мигач. Трима служители на пожарната служба в Крумовград загасили пламъците. Причините за произшествието са в процес на изясняване.

Две моторни превозни средства, нерегистрирани по съответния ред, са били засечени от кърджалийски полицаи. 43-годишен управлявал лек автомобил „Опел“ със служебно прекратена регистрация, установили служители на реда при проверка на разклона за село Прилепци. Същото деяние извършил и 30-годишен водач на „Рено“, проверен на ул.“Булаир“ в областния град. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случаите.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини