15 °C

Регионален ученически конкурс за фотография обяви РИОСВ-Хасково

"Природата на моя роден край” е темата на тазгодишния Регионален ученически конкурс за фотография, организиран от РИОСВ- Хасково по повод Световния ден на водата- 22 март и Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за девета поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.

Условия на конкурса:

- В надпреварата могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали.

- Фотографиите трябва да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред местната природа през четирите сезона на годината, реки, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове и др., снимани на територията на областите Хасково и Кърджали.

- Всеки участник има право да изпрати до 2 авторски снимки, които следва да бъдат паспартирани, размер А4.

- Снимките трябвя да бъдат донесени или изпратени до 05.04.2019г. на адрес: РИОСВ- Хасково, ул. „Добруджа“-14, гр. Хасково- 6300, за Мариана Йорданова- гл. експерт „Връзки с обществеността“.“

- Фотографиийте трябва да съдържат следната информация: В десния долен ъгъл- име и фамилия на участника, заглавие на творбата и кратко описание къде е направена и какво изобразява. На гърба на фотографията- населено място, училище , клас, телефон и е-поща на участника.

Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна награди.

- Участниците, които искат да участват и в онлайн гласуването за „Наградата на публиката“, освен на хартиен носител, следва да изпратят фотографиите си и във формат JPG на е-поща: pr_riosv_hs@abv.bg За целта специално ще бъде създаден албум във Фейсбук страницата за информационно- образователните дейности на РИОСВ- Хасково „Приятели на природата“ с участващите фотографии. Гласуването ще се извърши с гласуване „харесвам“ под всяка фотография и ще продължи до 20:00ч. на 10 април.

- Предвидена е и специална награда на Регионалната екоинспекция.

С всички участващи в конкурса творби ще бъде организирана фотоизложба. Някои от най-добрите фотографии ще красят календарите на РИОСВ- Хасково за 2020г.

Отличените ще получат грамоти и предметни награди. Откриването на изложбата и награждаването на победителите ще се състои на 22 април от 15:00ч. в залата на РИОСВ- Хасково.

Това съобщиха от РИОСВ-Хасково.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Чувствате се изпълнени с енергия и всявате бодрост навсякъде около вас. Днес ви се отдава прекрасна възможност да завършите нещо, което сте започнали отдавна и можете да бъдете сигурни, че удовлетворението ви ще е пълно, ако го направите.
21 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се разделите с хора, които са ви разочаровали. По-често се вслушвайте в съвети, не са случайни. Възможни са обрати в плановете ви за деня. В професионалната сфера имате печеливши намерения, но е важно как ще ги реализирате. Ласкателите не са ваши съмишленици и колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-добре за делото ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Усетът ви днес ще ви подскаже най-доброто решение. Помислете за бъдещето си, помечтайте. Предстоят ви интересни и благоприятни за вас събития. Нужен ви е още малко хъс за да успеете. Не обръщайте внимание на дреболиите.
21 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Деловите от вас ще следват срочността на многото си задачи, което ще определя и приоритетите им. Изграденото партньорско доверие ви помага да се справите по-лесно с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.
21 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Концентрирайте се върху настоящите си задачи и всичко ще бъде наред. Успехът ви сред противоположния пол е впечатляващ. Все пак пестете си силите и бъдете по-критични при избора си.
21 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Ангажиментите, които ви занимават са прекалено много. Изкушението да се измъкнете от всичко е голямо, но не и за вас. Не избягвайте сериозните задължения, ще си помогнете много, ако се справите с тях още днес. Денят ще ви донесе приятни емоции, свързани с осъществяване на ваша мечта.
21 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Решени сте да постигнете намеренията си и ще вложите много старание, за да се докажете. Не са изключени и по-рисковани ходове, но за тях имате своите обяснения. Помислете как да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение. Няма да се затрудните, стига да го желаете.
21 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Вниманието и грижите, които влагате към някой или нещо, ще се оценят. На душата ви ще олекне, а делата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените време и енергия. Ще си дадете сметка, че сте могли много по-рано да изчистите проблема, без да задълбочавате в него. Делова среща ще ви зареди с добри очаквания.
21 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Старанието ви ще се забележи, но не го проявявайте само по тази причина. Има много други неща, заради които си заслужава да се погрижите, като на първо място покажете искреното си отношение и внимание. По-малко съветвайте, повече действайте. Вълнуващи преживявания за онези, които не са загубили усета си към романтиката.
21 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Стойте настрана от конфликти и интриги, за да запазите спокойствието на духа си. Занимавайте се с дела, които са част от общ проект и биха ви обогатили финансово и духовно. В търпението и компромисите е част от мисията ви. Децата и родителите ще напомнят за нуждите си, погрижете се.
21 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Влагайки творчество в работата си, ще се радвате на добри резултати, които ще дадат отражение не само на финансите ви, но и в отношенията с партньора ви. Връзката ви ще укрепне, ще получите повече уважение и дадете простор на чувствата си, ще ви се отрази обновяващо на самочувствието, на плановете и на живота ви.
21 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За някои от вас денят може да бъде много ползотворен в делови план. Не оставяте много възможности на конкурентите си и си осигурявате добри позиции. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Критиките ви в един момент може доста да досадят и да станат повод за скандал. Ще намерите и достатъчно време за почивка в приятна компания.
21 ное 2019
Последни новини