Полицията в Ардино с масирани проверки на пътя, в Кърджали катастрофа

369 автомобила са били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Ардино от 4 февруари до 15 февруари по линия на ТИСПОЛ с цел установяване на нарушения по ЗДвП от водачите и пешеходците. За установените 5 нарушения са съставени 3 акта и 2 фиша.

От 14 февруари до 17 февруари на територията на РУ-Крумовград е проведена специализирана операция за противодействие на престъпността, контрол на водачи и пешеходци за спазване на правилата по ЗДвП, установяване на лица, обявени за общодържавно издирване. В хода на операцията са били проверени 173 моторни превозни средства и 261 лица. За констатираните нарушения са съставени 12 акта, 48 фиша по ЗДвП, 24 протокола по чл.65 от ЗМВР и 30 протокола по чл.81 от ЗМВР.

Около 10,30 часа в петък на кръстовището между ул.“Републиканска“ и ул.“Булаир“ в Кърджали 46-годишен водач не пропуснал „Фолксваген“ с предимство и последвал удар. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП.

15 огнеборци от службата в Кърджали гасили запалени комини на 4 жилищни сгради в областния град в петък. Няма нанесени щети. На 17 февруари екип на пожарната в Крумовград потушил запален комин на жилищен блок в града. Трима служители от пожарната в Ардино загасили запалени сухи треви в землището на село Бял извор вследствие на небрежна работа с огън.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Х.
    Х.й за *******
    0 0
    15:54, 18 фев 2019
    Боклук всички разбрахме, че идват избори. Какво още искаш от бедният народ. Дано се удавиш в тези пари ТИКВА загубена!!!
Последни новини