Баварец срещу баварец в Кърджали, млад мъж си го изкарва на кърджалийка

С постановление на Районната прокуратура в РУ-Кърджали е образувано досъдебно производство по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство на пътя. 25-годишен с „БМВ“ препречил и принудително спрял друго „БМВ“, управлявано от 23-годишна жена. При разправията между двамата мъжът ударил стъклото на вратата на опонентката си и проявил агресия към нея. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

24-годишен, потрошил входна врата на жилище, е задържан в РУ-Кърджали. Инцидентът станал снощи около 23 часа, когато мъжът решил да отиде на гости, но посещението му било отказано.  В гнева си той счупил остъклената част на входната врата и избягал. При проведените оперативни издирвателни действия е установен от служители на РУ-Кърджали. Проверката по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество и се извършва от сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Досъдебно производство е образувано в РУ-Кърджали с постановление на прокуратурата за нанасяне на лека телесна повреда на 21-годишен от непознат за него мъж, действал по хулигански подбуди.

В РУ-Кърджали се извършва проверка по чл.249 ал.1 от Наказателния кодекс за незаконно използване на платежен инструмент. 66-годишният тъжител заявил, че неизвестно лице се е сдобило с дебитната му карта и изтеглило сумата от 400 лв. Работата продължава сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини