Няколко свежи идеи за коледни подаръци

Коледа, както се казва, вече е зад ъгъла. Подготвихте ли подаръци за близките? Написахте ли писмо на Дядо Коледа? И, всъщност слушахте ли?

Писмо до Дядо Коледа

Супер настроение създава общото усилие с децата да напишете писмо до Дядо Коледа и да го пуснете в специалната кутия към Лапландия. Това стимулира децата да се занимават с креативни дейности, да бъдат послушни и да се вълнуват! А най-хубаво е, че децата ще получат отговор по пощата.

Коледната вихрушка

Понякога, даже доста често, оставяме подаръците за последния момент. Оказва се, че до Коледа остават броени дни, а ние все още не сме готови. Важно е да си вземем поука и да купуваме подаръците по-рано, за да избегнем празничната навалица, която се сформира около магазините.

Идеи за подаръци

Коледната фотосесия е най-лесният вариант. После може да мултиплицирате резултатите в рамка, на коледна топка, календар, върху ключодържател и т.н. и имате готови подаръци за всички.

Добре е да подарите книга на свекървата, че да не се оплаквате от гозбите й следващия път, когато й гостувате.

Важно е да бъдете нащрек и да познавате хобитата на близките ви хора. Например ако си падат по риболов – подарете им въдица.

А за мъжа до вас? Най-хубавото е да му подарите билети за вас и него за някоя близка или не толкова близка дестинация, особено ако намерите добра оферта за някоя нискотарифна компания. Така подаръкът ще е споделен.

За майка ви – страхотни идеи са ваучери за активности или хубави книги, с които да разпусне, особено ако ви помага с детето.

За баща ви – най-хубавият подарък са практични неща - например инструменти.

Списък на желанията

Прекрасна практика е да си правите в края на всяка година книга на мечтите или пък колаж. В него може да пишете какво искате да ви се случи през следващата година, какво искате да спрете/започнете да правите. Така стимулирате себе си, а и е доста любопитно да видим какво сме искали миналата година. Това често е повод за радост…или пък за смях.

А ако вече сте закупили коледните подаръци, споделете в нашата анекта колко средства се отделили за тях:

Източник: dariknews.bg

Колко средства ще отделите за Коледни подаръци?

Колко средства ще отделите за Коледни подаръци?

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини