Поредното умъртвено бебе в Махалата на Кърджали

Дете е било родено вчера на ул. „Рожен“ в кв. „Боровец“ в Кърджали и по – късно е било умъртвено. Инцидентът се разиграл около сутринта, но става публично достояние към 16 часа. Според Канал 3 Водното огледало в Кърджали е източено тази сутрин, за да бъде намерен трупът на бебето. Преди броени минути той бе открит.

От Пресслужбата на Областната дирекция на МВР отказаха подробности по случая. Потвърдиха, че има смъртен случай с дете. Образувано е досъдебно производство под наблюдението на Прокуратурата. Все още се изясняват обстоятелствата около убийството на бебето и изтичането на информация само може да навреди на разследването, подчертаха от ОД на МВР.

За случая първоначално изтича неофициална информация от кърджалийската болница, където вчера е постъпила млада жена, родила часове по-рано.

Медиците сигнализирали полицията. Все още не е ясно дали майката или неин роднина е изхвърлил новороденото във водното огледало.

Предприети са процесуално-следствени действия. Случаят е докладван в Районна прокуратурата и работата продължава под наблюдение на прокурор.  

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини