Сватба в Махалата завърши с меле, шестима са задържани

Сватба в Кърджали завърши със сбиване и шестима задържани в полицейското управление. Инцидентът станал на ул.“Морава“ в събота около 17 часа. Между двете фамилии, които се сродявали, възникнал спор, който прераснал в размяна на удари и се наложила намеса на полицията. Задържани са активно участвалите в сбиването мъже на възраст между 19 и 59 години. Проверката по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

26-годишен е задържан в РУ-Кърджали за хулигански действия в заведение. След възникнал спор на 8 декември около 22 часа мъжът обърнал маса с хладилник и домакински съдове. Материалите по случая ще бъдат внесени в съда по Указа за борба с дребното хулиганство.

21-годишен се движил с лек автомобил „Ауди“, след като е било отнета шофьорската му книжка, установили полицаи от РУ-Кърджали при проверка на бул.“Христо Ботев“ в областния град. Водачът е бил в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за правоуправление на МПС. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

34-годишен е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Ардино, след като отправил закани за убийство към 30-годишната си приятелка. Инцидентът станал в петък и веднага след подадения сигнал от потърпевшата мъжът е задържан. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини