Цвета Караянчева: Обещанието ГЕРБ да гради България, се случва

3 декември е специална дата за ПП ГЕРБ. Партията е основана на днешния ден през 2006 г. по инициатива на кмета на София, тогава Бойко Борисов, на основата на създаденото по-рано през същата година гражданско сдружение с име „Граждани за европейско развитие на България“ и абревиатура „ГЕРБ“. Ето какво каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева за рождения ден на партията: 
"Винаги има трудности, и в създаването, и в развитието на партията напред. Сега е по-трудно, защото трябва да отстояваме принципите и това, което сме заложили и поели като ангажимент към нашите избиратели". Според Караянчева ГЕРБ са тръгнали малко неуверено, но сега партията е с много последователи. "Радвам се, че в нашия избирателен район аз съм председател на партията в Кърджали, защото симпатизанти и членове многократно  доказаха, че партия ГЕРБ е алтернатива на ДПС". 
Партия ГЕРБ  е партията на народа, партията, която може да реши проблемите и залага в своето развитие подобряване на начина на живот на българските граждани, обобщи лидерът на ГЕРБ в Кърджали и председател на Народното събрание Цвета Караянчева. Караянчева каза, че имат увеличение на симпатизантите.
Що се отнася до това с какво се гордее ГЕРБ, това са: "нашите симпатизанти и членове. С резултатите, които постигна България в национален и международен план. Защото последните десет години показахме, че България  е част от Европа и има своето достойно място сред европейските страни и продължава да подобрява имиджа си".  
По думите на Караянчева всички 130 общини, в които ГЕРБ има кметове, са с европейски облик. 
http://bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    От
    ОТ РЕДАКЦИЯТА
    4 0
    17:55, 3 дек 2018
    Има грешка в заглавието вярното е "Цвета Караянчева: Обещанието ГЕРБ да ГРАБИ България, се случва"

Още новини

Последни новини