2019 е годината на Жълтата Свиня

Изображение 1 от 3

    Година на Земната Свиня (позната още като Година на Глигана и Година на Прасето) ще настъпи според източния хороскоп на 5 февруари 2019 г.

    Под този китайски зодиакален знак ще попаднат хората родени през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 годна. Следващият цикъл на пълновластие на свинята е през 2031 г.

    Родените в Годината на Свинята обикновено са чистосърдечни хора. Те са толерантни, честни и силни по дух. На тези хора може всеки да се довери, а те също са доверчиви и никога не се занимават с измами. Ако сте близък с представител на зодия Свиня, то трябва да знаете, че никога не трябва да се съмнявате в предателство.Те държат всичко на всяка цена да бъде добре и са прочути с това, че обикновено на тях най-много им се възхищават. Призванието им е да служат, да се раздават и да са отстъпчиви.

    Те не таят лошото в себе си, бързо забравят и прощават. До края на дните си вярват, че хората са изтъкани от добрина. Характерно е и че не са  конфликтни, но пък са готови на всичко, за да живеят в мир. Жертвоготовни са, когато става дума за комфорта и щастието на друг човек.

    Като не много силна страна им е характера, който не могат да удържат на трапезата, понеже обичат да си похапват.Особено Преяждат, но винаги с вкус! Това са хората от източния зодиак, които знаят как най-добре да прекарват времето си.

    Главният урок в техния живот е да се научат да отказват. Не се славят като приказливци, но пък започнат ли веднъж да говорят, няма нищо на света, което да ги спре, докато не изчерпат темата.Свинята е жадна за знания и е интелектуална особа, дори я смятат за сноб.

    Хората от зодия Свиня са стожер за семейството са. Наивни са в любовта, отдадени са изцяло на своя партньор и са прочути със страстта си. Затова и са ревниви  към човека до себе си.

    Годината на земната свиня, която предстои, е под знака на късмета и ще е отличен  период за печелене на пари и инвестиции:

    Плъх – година, пълна с щастие и просперитет!

    Вол – добра година, в която имате отлични възможности да печелите пари.

    Тигър – тъй като сте родени в силен и независим зодиакален знак като цяло, вие винаги правите това, което обичате. През тази година ще трябва да се научите как да се държите с другите.

    Заек – изключителна година ви очаква! Лесно ще създавате нови приятели.

    Дракон – за вас спокойствието на Свинята означава година на съобразяване с околните.

    Змия – Тази година ще трябва да бъдете готови за битки, трябва да сте много убедителни, за да постигнете своето.

    Кон – Годината на Свинята ще бъде много по-благоприятна от Годината на Кучето във всяко едно отношение.

    Коза – 2019 г. ще премине с голям късмет, а всичките ви амбиции ще се реализират.

    Маймуна – късметлийска ще е 2019 година!

    Петел – през 2019 година трябва да обърнете внимание на качеството на вашите взаимоотношения с другите, ако искате да имате успехи.

    Куче – ще разчитате само на собствените си усилия, за да успеете.

    Свиня – първо задайте приоритетите си, а след това започнете да ги изпълнявате. Само при това условие ще имате завидни резултати.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини