Партийната телевизия на Атака спря излъчване

Телевизията на партия „Атака“, която е част от управляващото мнозинство, спря излъчване.

В момента на канала на телевизията излиза черен екран с бял надпис, който гласи единствено: „Телевизия „Алфа“ спря. Питайте правителството защо“.

Няма официална информация за това каква е причината за спирането – нито от пресцентъра на партията, нито от самата телевизия. Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не вдига телефона си.

От Съвета за електронни медии (СЕМ) не са взимали решения за глоби или други санкции срещу телевизията, пише Оffnews 

Последната публикация във фейсбук страницата на партийната телевизия е интервю на Сидеров пред ПИК, свързано с отношенията между партньорите в „Обединени патриоти“ и сближаването на лидера на „Атака“ с евродепутата Николай Бареков. Двамата бяха домакини на обща конференция миналата седмица, на която анонсираха идеята си за голяма българска консервативна коалиция, която да се яви на евроизборите. Тогава Бареков обяви, че вижда Сидеров като водач на листа, а самият председател на „Атака“ каза, че очаква останалите партии в „Обединените патриоти“ да приемат лидерството му, но без да уточнява за какво точко говори.  

Миналата седмица партийната телевизия излъчваше постоянни нападки срещу съдебната система. Поводът беше случай, при който съпругата на лидера на партията Волен Сидеров – Деница, се оказа в центъра на скандал със судански гражданин. При инцидента на пътя, на който свидетел станал политикът Николай Бареков, тя била засечена от автомобила на чужденеца и заплашена. Всичко това станало, след като преди това тя ударила страничното огледало на автомобила му.

В резултат на това от телевизията на Сидеров проследили хода на делото по мярката за неотклонение на суданския гражданин, който бил освободен. Това дало повод за нападки срещу съдията. Излъченото в ефира на телевизията стана повод за безпрецедентна позиция на Софийския районен съд (СОС) заради квалификациите спрямо съдията, отправени от партийната телевизия.

Заради същия инцидент Сидеров поиска партията му да оглави МВР.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ев
    ЕВРОАТЛАНТИК
    2 0
    17:38, 16 окт 2018
    Добре че са я спряли то по цял и нощ на екране се перчеше ВОЛЕНЧО и като говорител и като коментатор и какво ли не ---само той омръзна ни да го гледаме
  • 2
    Ва
    Ванчо
    0 0
    19:26, 16 окт 2018
    Волен от едното време си е мераклия на пищовите и груповите ходения с бабаитите около него по улиците на столицата ! Дайте му най- после това МВР, па после и президентството, и министър - председател го направете - въобще ЦЯЛАТА власт - в него! Това МЕРАКЪТ е голямо нещо !! И неизлечимо!
  • 3
    Ми
    Мина
    0 0
    22:06, 16 окт 2018
    Този е спрял хапчетата и не знае какво прави.Що не вземе да се запопи , и белокос, и богослов , пък Деница ще бъде попадия и половина.И най-важното , ще се куртулиса държавата от него.
Последни новини