Взеха се! Джъстин свири на улицата на Хейли (видео)

Наградите „Еми“ се оказаха източник на доста интересни новини. Сред тях е и тази за тайната сватба между Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. Информацията потвърди чичото на булката Алек Болдуин като така сложи край на всички спекулации, тръгнали дни по-рано.

„Те тъкмо се ожениха и не знам какво става“, коментира актьорът по време на събитието. Думите му са в пълен разрез с казаното от Хейли няколко дни по-рано, по повод мълвата, че вече е г-жа Бийбър. Хейли написа във вече премахнат пост в Instagram: „Разбирам откъде идват спекулациите, но още не съм омъжена“.

За тайна сватба се заговори след като миналата седмица двамата бяха заснети да излизат от съда в Манхатън, от който трябвало да си вземат брачното свидетелство, според източник на People.

„Те отидоха и го направиха, без да се слушват в никого. По-късно ще вдигнат голямо празненство пред Господ и близките си“, допълва информаторът.

Близки до двойката коментираха, че те смятат да вдигнат пищна сватба в имението на Бийбър в Онтарио.Първоначално смятали да се венчаят през 2019, но после спонтанно решили да го направят в средата на септември.

Джъстин и Хейли имаха връзка през 2015-2016 година с доста събирания и раздели. Двамата възобновиха отношенията си през юни тази година, а на 7 юли се сгодиха.

И без да робуват на всичките слухове, двамата изненадващо се появиха в Лондон, където Джъстин свири на улицата, за да впечатли любимата си. И за радост на феновете. Вижте част от неговата серенада, заснета на площада пред Бъкингам

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини