Виктория облече булчинската си рокля за Vogue (видео)

    Дълго време тя бе упреквана, че не се смее, за да няма бръчки, ала Виктория Бекъм има забележително чувство за хумор и го доказа отново по време на снимките за британския Vogue.

    Дизайнерката се превърна в жената котка 22 години след излизането на видеото Say You'll Be There, където позира с латексов черен костюм.

    Превъплъщенията на г-жа Бекъм не спират дотук! С настоящата си изява в медията тя бележи 10-годишен юбилей от първото ѝ позиране за британския Vogue и за целта нахлузи булчинската си рокля и други тоалети, които е обличала през годините.

    „Тук сме днес на снимките на британския Vogue, за да отпразнуваме богатата и вдъхновяваща история на една от неувяхващите стилни модни икони – моята, на Виктория Бекъм“, стартира видеото хубавицата.

    В него тя сменя няколко свои иконични тоалета, сред които и булчинската си рокля пред уплашения поглед на главния редактор на медията Едуард Енинфул, който сякаш с поглед се опитва да я укроти.

    Ала изглежда половинката на Дейвид е във вихъра си и не иска да бъде кротка. Тя дори започва с усмивка да пее на редактора песен от репертоара на „Спайс гърлс“ – „Направи живота си по-пикантен“.

    Е, Виктория е обличала (и събличала) какво ли не през изминалите години за Vogue и то в съвсем различни части на света, създавайки множество култови корици и фотосесии за модното издание.

    Източник: tialoto.bg

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини