Кметът на Ардино Ресми Мурад празнува рожден ден

Кметът на община Ардино Ресми Мурад днес има рожден ден, като навършва 48 години. През целия ден той приема поздравления от близки, приятели  и колеги. Въпреки рождения си ден, кметът Ресми Мурад е в делови ритъм и личният му празник не го откъсна от служебните му ангажименти. По традиция първата сряда от всеки месец се провежда редовната кметска среща и преди началото й кметът почерпи колегите и екипа си, които му пожелаха много здраве и да продължава все така успешно да работи за развитието на община Ардино. 
Своите благопожелания към рожденика поднесоха общинските съветници, кметовете на кметства на територията на общината, служителите на Общинската администрация.
В поднесения Поздравителен адрес, те му пожелават крепко здраве, семейно щастие, благополучие и успехи в отговорната му мисия като ръководител и общественик.
„Пожелаваме Ви, всяка отминала година да бъде време за придобиване на знания, умения, опит, помъдряване и успешно управление на обществените дейности като кмет на община Ардино, и известна публична личност“, се казва в поздравителния адрес
От името на кметовете, секретарят на общината инж. Кемал Алиев, подари на Ресми Мурад уникална снимка на Егридере от 1926 година (до 1934 г. наименованието на Ардино е Егридере).
Кметът Ресми Мурад, благодари за прекрасните пожелания. „Рождените дни са много специални и хубави. В половината от моя живот съм публична личност, която има обществени ангажименти. Слава на Всевишния Аллах, че тези ангажименти ги изпълняваме точно и успешно. Обществената дейност изисква отговорно отношение и екипен подход. Когато има екипност, човек е по-убеден в правилността на своите решения. Винаги съм отдавал значение на екипността и надявам се в бъдеще заедно в екип да продължаваме да решаваме задачите и ангажиментите, които сме поели от нашите съграждани и избиратели”, каза пред кметовете Ресми Мурад.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини