Челен удар на две БМВ-та, едното се разцепи и изгоря

Един мъж загина, а мъж и жена са тежко ранени при челен удар между два леки автомобила БМВ на пътя между Русе и Силистра.

Сигналът за инцидента, който е станал на разклона за село Сандрово, е подаден снощи около 20.42 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Русе.

На прав участък са се ударили челно две БМВ-та, едното от които с разградска регистрация. След жестокия сблъсък едната кола се е разцепила и е пламнала. Шофьорът й е загинал на място.

На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Возещите се в другата кола мъж и жена са закарани в тежко състояние с множество травми в русенската болница.

Трети автомобил е бил ударен от разхвърчалите се части, но водачът му не е пострадал. Яшар Сюлейман разказа пред "Русе Медия", че не е видял самия удар, но в последния момент е забелязал на платното да лежи човек. За да не го удари, свил вляво, където налетял на откъсната гума с амортисьора на едното БМВ. В резултат спукал картер и счупил бронята си.

"Едната кола се е сцепила на две - предната част горя, задницата му, ей тук седи. Направо се сцепил на две. Доколкото разбрах, единият шофьор е от село Юпер", каза Яшар. По думите му пострадалите били млади хора.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини