АРДА излиза днес в първи мач за сезона пред своя публика

Футболистите на АРДА очакват мощна подкрепа от своите фенове, за първата си домакинска среща от началото на сезона във Втора лига на АРЕНА АРДА в Кърджали. Нашите се изправят днес  от 18.00 часа срещу отбора на СТРУМСКА СЛАВА от Радомир.

Привържениците на АРДА винаги са били основна опора на клуба. През миналия сезон подкрепата им мотивира допълнително футболистите и треньорския ни щаб за постигнатите успехи. Вярваме, че и тази година заедно ще имаме нови поводи за гордост както на АРЕНА АРДА, така и далеч от Кърджали, съобщават от ръководството на клуба.

Билети за предстоящата среща могат да бъдат закупени от касите на стадиона, които ще заработят в събота, от 13.00 часа до края на първото полувреме на срещата. Призоваваме всички желаещи да посетят мача, да заповядат на касите на стадиона във възможно най-ранен час, за да не се образуват опашки при продажбата и забавяне на влзиане в секторите.

Напомняме също, че се ограничава внасянето на всички видове бутилки с течности на територията на АРЕНА АРДА. Ограничението се налага от Българския футболен съюз след приетите тази година поправки в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия. В домакинските мачове на АРДА напитки и храна ще се предлагат вътре, на самия стадион.

Това съобщиха от ръководството на ФК „Арда”.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини