Орхан Мурад пее Deep Purple в Music Idol

Имената на финалистите, които ще се борят по време на следващите елиминации, ще станат ясни утре сутрин в "Тази сутрин".

Специален гост на Music Idol утре вечер ще бъде Орхан Мурад. Освен авторска песен, той ще изпълни и "Soldier of fortune" на Deep Purple.

С намаляването на участниците в шоуто напрежението между тях се покачва. Една част от идолите съвсем открито критикуват изпълненията на конкурентите си. Други пък смятат съвместното си съжителство за бреме, заради постоянните репетиции и тежки графици за снимки в продукцията.

Music Idol обаче се оказа безспирна радост за Марин, който вчера успя да позлати зъба си. Утре вечер зрителите на bTV ще видят промяната в неговата усмивка, както и всичко интересно от процедурата по позлатяването.

Според потребителите на сайта на шоуто следващият финалист, който трябва да напусне шоуто е Симона. Всички са единодушни, че веднага след нея от Music Idol трябва да си тръгне Русина. Преди това да се случи обаче те трябва да попаднат на елиминации, а дали това ще стане - зрителите на bTV ще разберат утре сутрин.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини