„Докторите“ направиха 3:3 с ветераните на „Юнак“ в приятелска среща в Момчилград

Aматьорският футболен отбор на „Докторите” от Кърджали завърши наравно 3:3 в приятелска среща с тима на ветераните на футболен клуб „Юнак“ от Ардино. Двубоят се игра на помощното игрище на спортен комплекс „Родопи“ в Момчилград. 

„Юнаците” гостуваха в Момчилград по покана на „медиците“, с които имат дългогодишни приятелски отношения. Голмайстори за „Докторите“ бяха: Ерай Али (2 гола) и Толга Халибрям. Точни за „Юнак“ бяха Гюнер Бекир (2 гола) и Гюнал Чаушев (Гоги).

Срещата започна с надмощие на ветераните от Ардино и още в 8-та мин. Гюнер Бекир получи топката от Ахмед Солак и майсторски прехвърли вратаря на „Докторите“ Ерай Дурмуш - 0:1. До края на полувремето не падна нов гол и така двата тима се оттеглиха на почивка при този резултат.

Втората част започна с видимо преимущество на „медиците” и с два гола на Ерай Али „Докторите“ поведоха с 2:1. В средата на полувремето отново Гюнер Бекир изравни резултата. Натискът на „Докторите“ продължи и младата надежда на отбора Толга Халибрям вкара чудесен гол за 3:2, след грешка на вратаря на „Юнак“ Метин Мустафов. В добавеното време Гюнал Чаушев (Гоги) оформи крайния резултат 3:3.

Срещата бе наблюдавана от народният представител в 43-то и 44-то Народно събрание и член на ЦОБ наДПС Ердинч Хайрула. 

Приятелският двубой завърши с „трето полувреме“ в Кърджали, където футболистите на двата отбора вдигнаха тостове и си пожелаха още такива приятелски инициативи, които ги обединяват и сплотяват.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини