Компании от Кърджали се включиха в номинациите на КРИБ за годишни награди

Компании от Кърджали се включиха в номинирането за тазгодишните награди на КРИБ.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ организира за четвърта поредна година връчване на Годишни награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България“ по време на Годишния Бал на КРИБ, който ще се проведе на 5 юни 2018 г. Ще бъдат връчени отделни, независими една от друга награди в следните категории: − Категория „Качество“ − Категория „Растеж“ − Категория „Иновации“ Номинациите ще бъдат оценявани от жури, състоящо се от членовете на Управителния съвет на КРИБ. Всеки член на КРИБ може да номинира неограничен брой компании – членове на Конфедерацията, в т. ч. и собствената си фирма, като изпрати своите предложения на e-mail адрес: office@ceibg. bg в срок до днес 30 май 2018 г. включително.

Номинацията е в свободен текст, като се обосновава защо номинираният отговаря на посочените критерии. Прилагат се документи, които да верифицират покриването на критериите от номинирания. Журито си запазва правото да поиска допълнителна информация, която да доказва изпълнението на критериите или в случаите на постигането на еднакъв или много близък резултат от две или повече номинирани компании.

Някои от общите критерии са интегриране на клиента, прецизна оценка и обработка на клиентските изисквания, обратна връзка от клиента. Растежа ще се оценява чрез ръста на активите, разкриване на нови работни места, ръст на печалбата.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини